Προγνωστικά

Μπραγκαντίνο – Μποταφόγκο: Να κάνει το παιχνίδι της

on

Μπραγκαντίνο – Μποταφόγκο (02:00): Με το συγκεκριμένο παιχνίδι ολοκληρώνεται η 15η αγωνιστική στην Βραζιλία. Και στα χαρτιά υπάρχει φαβορί στο στοίχημα, έστω και αν ως τώρα είναι στα ίδια. Εννοείται πως θέλει προσοχή, ειδικά από την στιγμή που η Μπραγκαντίνο δεν αποδίδει όπως θα ήθελε συνολικά ως τώρα.

Κάτω από τη μέση της βαθμολογίας είναι η Μπραγκαντίνο. Ωστόσο, το… θετικό είναι ότι με μία νίκη μπορεί να σκαρφαλώσει αρκετές θέσεις. Έχει 18 βαθμούς με 4-6-4 και 20-19 τέρματα. Αν λέγαμε ότι το 4-2 από την Ατλέτικο Παραναένσε ήταν μαγική εικόνα ίσως να φανούμε υπερβολικοί, αλλά δεν είμαστε. Ήταν ανώτερη, αλλά πλήρωσε κάθε αμυντικό της λάθος, κάθε κενό, σχεδόν κάθε ευκαιρία της Ατλέτικο έγινε γκολ. Τι να πεις για ένα ματς που ξεκινάει 3-0 στο 23’; Έγινε 4-0 στο 67’, στο 71’ η Μπραγκαντίνο είχε ακυρωθέν γκολ και μείωσε στο 79’ και στο 82’. Προηγουμένως είχε φέρει 2-2 με τη Σάντος και είχε νικήσει 4-2 την Κοριτίμπα, έχοντας 2-2-0 στην 4άδα αγώνων της.

Στα ίδια είναι και η Μποταφόγκο. Έχει 18 βαθμούς με 5-3-6 και 16-19 τέρματα και προέρχεται από δύο σερί ήττες: το 3-0 από την Αμέρικα Μινέιρο σε ένα ισορροπημένο ματς που ό,τι πήγε μέσα «έγραψε» και το 1-0 από την Φλουμινένσε. Αυτό το 1-0, πάντως, αδικεί την Φλουμινένσε που κυριάρχησε, είχε 79% κατοχή (!!) και αρκετές ευκαιρίες. Είχαν προηγηθεί δύο νίκες για την Μποταφόγκο, το 3-2 επί της Ιντερνασιονάλ, το 1-0 επί της Σάο Πάουλο.

Μπραγκαντίνο – Μποταφόγκο (02:00): Καλύτερη ομάδα, στη θεωρία, η Μπραγκαντίνο. Αλλά να το δείξει κιόλας. Αν «πατήσει» πάνω στην τελευταία εμφάνιση της Μποταφόγκο στο πρωτάθλημα, είναι στα δικά της πόδια. Πάμε στοίχημα με το Over 1,5 γκολ Μπραγκαντίνο, στο 1.83.


About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *