Προγνωστικά

Γκενκ – Ολυμπιακός: Συνδυασμός και 2.08

on

Προγνωστικά στοιχήματος για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Γκενκ – Ολυμπιακός, για τα προκριματικά του Europa League.

Γκενκ – Ολυμπιακός (21:00): Η Γκενκ ηττήθηκε στον Πειραιά στον πρώτο αγώνα και συνολικά έδειξε λίγα πράγματα. Είχε τις στιγμές της, κάποιες λίγες στιγμές, αλλά δεν κατάφερε να βρει γκολ και θα το ψάξει στο Βέλγιο. Κακή εικόνα έδειξε και προ ημερών, στο πρωτάθλημα, αλλά εκεί νίκησε 1-0 τη Σερκλ Μπριζ, με ένα αυτογκόλ στο δεύτερο ημίχρονο. Ένα ματς στο οποίο ο Βράνκεν έκανε 4 αλλαγές στην ενδεκάδα. Ειδικά στο πρώτο 45λεπτο ήταν σχεδόν άφαντη, αλλά ακόμη κι έτσι, πήρε αυτό που ήθελε. Η δεύτερη νίκη της σε τρεις αγώνες, την περασμένη αγωνιστική γνώρισε ήττα-σοκ με 1-0 εντός από την Έουπεν. Έχει ταλέντο, ποιότητα και ταχύτητα μπροστά και περιμένουμε να ασκήσει πίεση στον Ολυμπιακό. Θυμίζουμε, πέρσι έχασε το πρωτάθλημα μετά το γκολ του Αλντερβάιρελντ στις καθυστερήσεις σε αυτό το 2-2 με την Αντβέρπ.

Ο Ολυμπιακός πήγε στο Βέλγιο με στόχο να γυρίσει με την πρόκριση. Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι και θα πρέπει να είναι σε καλύτερη βραδιά από ό,τι στο Καραϊσκάκη την προηγούμενη εβδομάδα. Καλή και επικίνδυνη ομάδα η Γκενκ. Το γκολ του Φορτούνη στα 22 δευτερόλεπτα, πέρα από ότι ήταν το πιο γρήγορο στην ιστορία του Ολυμπιακού στα Κύπελλα Ευρώπης, ήταν και εκείνο που έκανε τη διαφορά. Δεν έκαναν πολλά πράγματα οι «ερυθρόλευκοι» στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, αλλά θα μπορούσαν στο δεύτερο ημίχρονο να είχαν βρει και ένα δεύτερο γκολ, ειδικά στη φάση με το πλασέ του Μπιέλ στο δοκάρι. Ή ακόμη και στη φάση με το πλασέ του Καρβάλιο. Όπως και να ‘χει, πρέπει να προσέξει πολύ την άμυνά του, όπως έκανε και στον Πειραιά. Δεν αναμένεται να κάνει πολλές αλλαγές ο Μαρτίνεθ, Αλεξανδρόπουλος, Μπιέλ και Ελ Κααμπί διεκδικούν θέση στην 11άδα.

Γκενκ – Ολυμπιακός (21:00): Να βγει πιο μπροστά και να ρισκάρει, στο μέτρο του δυνατού, θα επιχειρήσει η Γκενκ. Την ίδια ώρα, ο Ολυμπιακός θα πρέπει να προσέξει πολύ. Goal/Goal & Over 6,5 κόρνερ, στο 2.08.

About Stratos Konstantinou

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *