Προγνωστικά

Μίντιλαντ – Ομόνοια: Επιλογή στο 1.98

on

Προγνωστικά στοιχήματος για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Μίντιλαντ – Ομόνοια, για τα προκριματικά του Europa Conference League.

Μίντιλαντ – Ομόνοια (20:45): Την ήττα με 1-0 γνώρισε στην Κύπρο την περασμένη εβδομάδα η Μίντιλαντ από την Ομόνοια στα πλαίσια της Γ’ προκριματικής φάσης του Europa Conference League. Στο πρώτο μέρος η αναμέτρηση ήταν μοιρασμένη με αρκετές στιγμές μπροστά από τις δυο εστίες και τελικά τους γηπεδούχους να είναι αυτοί που βρήκαν δίχτυα στο 38’ με τον Μπέζους. Στην επανάληψη οι Δανοί εμφανίστηκαν καλύτεροι, έχοντας τον έλεγχο του παιχνιδιού και δημιουργώντας αρκετές φάσεις, όμως τελικά δεν κατάφεραν να πετύχουν το τέρμα της ισοφάρισης και απόψε κυνηγούν την ανατροπή απέναντι στο «τριφύλλι» της Κύπρου. Στα εγχώρια, η Μίντιλαντ την περασμένη Κυριακή σημείωσε την τρίτη νίκη της στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές της Δανέζικης Σούπερ Λιγκ, επικρατώντας εκτός έδρας της Βέιλε με 2-1. Στο αγωνιστικό κομμάτι και την αποψινή υποδοχή της Ομόνοιας, ο Δανός τεχνικός, Τόμας Τόμεσμπέργκ δεν υπολογίζει μονάχα τον τραυματία Τζόελ Άντερσον (δεξιός μπακ).

Σημαντική νίκη πέτυχε την προηγούμενη εβδομάδα η Ομόνοια απέναντι στην Μίντιλαντ, της οποίας επικράτησε εντός έδρας με 1-0 για την Γ’ προκριματική Φάση του Europa Conference. Στο πρώτο μέρος η αναμέτρηση είχε αρκετά καλό ρυθμό με καλές στιγμές μπροστά από τις δυο εστίες. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που τελικά κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ όταν στο 38’ ο Μπεζους έκανε το 1-0 για το «τριφύλλι». Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτεροι ανακτώντας τον έλεγχο του παιχνιδιού και δημιουργώντας αρκετές φάσεις, όμως τελικά οι Κύπριοι κατάφεραν να υπερασπιστούν το προβάδισμα τους με το οποίο θα ξεκινήσουν την αποψινή αναμέτρηση στην Δανία. Στο αγωνιστικό κομμάτι και την αποψινή αναμέτρηση στην Δανία απέναντι στην Μίντιλαντ, ο Κύπριος 46χρονος τεχνικός, Σοφρώνιος Αυγουστή, δεν υπολογίζει τον τραυματία μέσο, Νόβιτσα Εράκοβιτς.

Μίντιλαντ – Ομόνοια (20:45): Η Ομόνοια θα «κατέβει» στο παιχνίδι με σκοπό να προφυλάξει το προβάδισμα της όσο καλύτερα γίνεται απέναντι στους Δανούς που θα «καίγονται» για το γκολ. Προβλέπουμε πως δεν θα ξεφύγει το σκορ και η βασική μας πρόταση εδώ είναι το 2-3 Γκολ στο 1.98.

About Stratos Konstantinou

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *