Προγνωστικά

Γκλάντμπαχ – Λειψία: Με το θέαμα

on

Προγνωστικά στοιχήματος για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Γκλάντμπαχ – Λειψία, για το πρωτάθλημα στη Bundesliga.

Γκλάντμπαχ – Λειψία (16:30): Ανύπαρκτη στο πρώτο ημίχρονο η Γκλάντμπαχ, κυρίαρχη στο δεύτερο, έφερε 3-3 εκτός έδρας απέναντι στην Ντάρμσταντ. Έμεινε πίσω στο σκορ με 3-0 στο πρώτο 45λεπτο, διάστημα που ήταν πολύ κακή, αλλά στο δεύτερο άλλαξαν τα πάντα. Αρχικά, άλλαξαν οι ισορροπίες, με τη γηπεδούχο ομάδα να μένει στο 49’ με παίκτη λιγότερο. Και ακολούθησε επική κατηφόρα. Στο 50’ ο Τσβάντσαρα έχασε πέναλτι, αλλά πήρε το… αίμα του πίσω στο 77’ με υπέροχο τέρμα για το 3-3. Ο Σιεμπατσό στο 56’ και ο Νόιχαους στο 73’ είχαν βάλει και πάλι στο παιχνίδι την Γκλάντμπαχ, σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι με «τρελό» ρυθμό. Παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, έχοντας φέρει 4-4 στην πρεμιέρα με την Άουγκσμπουργκ, ενώ ενδιάμεσα έχασε 3-0 από τη Λεβερκούζεν και 2-1 από την Μπάγερν Μονάχου. Επιστρέφουν οι χαφ Κονέ και Κράμερ, αμφίβολος ο Τσβάντσαρα (επιθετικός).

Η Λειψία δείχνει να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση τώρα στις αρχές της σεζόν. Το έχω ξαναγράψει, από τη μέση και μπροστά έχει μεγάλο ταλέντο και παρά τις σημαντικές αποχωρήσεις, εμφανίζεται εξίσου ποιοτική. Προ ημερών έκανε εκκίνηση με το δεξί στο Champions League, κερδίζοντας με σχετική δυσκολία 3-1 τη Γιουνγκ Μπόις στην Ελβετίας. Καλύτερη ήταν στο μεγαλύτερο διάστημα, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά ζορίστηκε λίγο να βρει χώρους. Συνολικά ήταν η 4η διαδοχική νίκη της, σκοράροντας σε όλα πάνω από 3 γκολ. Αν βάλουμε όλα τα φετινά ματς, ακόμη και την ήττα της (3-2 από τη Λεβερκούζεν) στην πρεμιέρα, έχει σκοράρει 2+ γκολ σε κάθε ένα! Αποκορύφωμα ήταν το 5-1 με την Στουτγκάρδη, με ανατροπή σε ένα ημίχρονο! Για την ιστορία, την άλλη εβδομάδα φιλοξενεί την Μπάγερν Μονάχου, την οποία στον τελικό του Σούπερ Καπ Γερμανίας διέλυσε με 3-0. Εκτός για το Γκλάντμπαχ – Λειψία Στοίχημα είναι οι Όλμο (μεσοεπιθετικός), Όρμπαν (κεντρικός αμυντικός), Χαϊνταρά (μέσος), Μπιτσιαμπού (κεντρικός αμυντικός), Σλικ (τερματοφύλακας), αμφίβολος ο Κλόστερμαν (δεξί μπακ).

Γκλάντμπαχ – Λειψία (16:30): Δεν μπορώ να δω πώς δεν θα μπουν γκολ σε αυτό το παιχνίδι. Μεταξύ του Over 1,5 Ημίχρονο & Over 3,5, επιλέγω το πρώτο στο 2.10. Ένα κλικ πιο μπροστά η Λειψία, όμως τα παιχνίδια και της Γκλάντμπαχ ανοίγουν εύκολα…

About Stratos Konstantinou

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *