Προγνωστικά

Μάντσεστερ Σίτι – Νότιγχαμ Φόρεστ: Σούπερ στο 2.82!

on

Προγνωστικά στοιχήματος για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι – Νότιγχαμ Φόρεστ, για το πρωτάθλημα στην Premier League.

Μάντσεστερ Σίτι – Νότιγχαμ Φόρεστ (17:00): Η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε 3-1 τον Ερυθρό Αστέρα για το Champions League, ξανά με ανατροπή, όπως είχε κάνει την προηγούμενη εβδομάδα με τη Γουέστ Χαμ. Έχανε 1-0 στο ημίχρονο, «πάτησε» λίγο παραπάνω το γκάζι στο δεύτερο και όλα έγιναν πιο απλά. Είχε αμέτρητες ευκαιρίες («άγγιξε» τις 40 τελικές!), κοντά στις μισές ήταν αυτές εντός στόχου, κοινώς θα μπορούσε να είχε φτάσει σε πολύ μεγαλύτερο σκορ. Έχει τέτοια ποιότητα που λίγο να παίξει, μπορεί να σε διαλύσει. Όπως, για παράδειγμα, διέλυσε και τη Φούλαμ με 5-1, χωρίς να είναι καλή, χωρίς να είναι τόσο παραγωγική. Δεδομένο ότι θα κάνει rotation ο Γκουαρντιόλα, το συνηθίζει ανάμεσα στα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Δεν παίζουν ο Ντε Μπρούινε (μεσοεπιθετικός), ο Στόουνς (κεντρικός αμυντικός), ο Μπερνάρντο Σίλβα (μεσοεπιθετικός) και ο Κόβασιτς (μέσος), καλύτερα είναι ο Γκρίλις και αναμένεται να αγωνιστεί.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στο τεράστιο διπλό που πήρε στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και κόλλησε στο 1-1 απέναντι στην Μπέρνλι. Καλύτερη ήταν στα σημεία, αλλά βρέθηκε να κυνηγάει στο 41’. Ισοφάρισε με τον Χάντσον-Οντόι στο 61’, έψαξε και ένα δεύτερο τέρμα, όμως, χωρίς αποτέλεσμα. Δεν είναι κακό αποτέλεσμα, αλλά όταν έχει προηγηθεί τέτοια νίκη και όταν παίζει με ομάδες της ίδιας δυναμικής και με τους ίδιους στόχους, πρέπει να τα «καθαρίζεις». Στους 7 βαθμούς ως τώρα οι «κόκκινοι» του Κούπερ και καλούνται να δείξουν ανταγωνιστικό πρόσωπο κόντρα στην πρωταθλήτρια Αγγλίας και Ευρώπης. Αμφίβολοι δίνονται ο Οριέ (δεξί μπακ), ο Μπολί (κεντρικός αμυντικός) και ο Χένεσι (τερματοφύλακας).

Μάντσεστερ Σίτι – Νότιγχαμ Φόρεστ (17:00): Η λογική «λέει» ότι θα φανεί η μεγάλη διαφορά δυναμικότητας και περιμένω τη Σίτι να κυριαρχήσει στο παιχνίδι. Θα… ρισκάρω με το No Goal & Over 2,5 στο απίθανο 2.82! Δηλαδή είναι τόσο δύσκολο να μη δεχτεί γκολ η Σίτι και να βάλει (μίνιμουμ) 3;

About Stratos Konstantinou

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *