Προγνωστικά

Στουτγκάρδη – Ντάρμσταντ: Με φόρα

on

Προγνωστικά στοιχήματος για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Στουτγκάρδη – Ντάρμσταντ, για το πρωτάθλημα στη Bundesliga.

Στουτγκάρδη – Ντάρμσταντ (21:30): Ο καυτός Γκιρασί οδηγεί την Στουτγκάρδη από νίκη σε νίκη. Ο φορ από τη Γουινέα έκανε χατ τρικ (το πρώτο στην καριέρα του στη Bundesliga) στο εκτός έδρας 3-1 επί της Μάιντς και έδειξε ότι βρίσκεται σε καταπληκτική κατάσταση, όπως και η ομάδα του. Για την ιστορία, σε 4 αγώνες έχει σημειώσει 8 γκολ! Η Στουτγκάρδη έκανε πολύ καλό παιχνίδι και ήταν και πάλι σούπερ αποτελεσματική, όπως και στο 5-0 επί της Φράιμπουργκ. Έφτασε τις 3 νίκες σε 4 αγώνες, έχοντας νικήσει 5-0 την Μπόχουμ στην πρεμιέρα. Το μοναδικό ματς που έχει χάσει, και ας προηγήθηκε στο ημίχρονο (με γκολ του Γκιρασί, εννοείται!), ήταν απέναντι στη Λειψία, όπου δέχτηκε 5 γκολ στο β’ 45λεπτο (5-1). Κοινώς, ροντέο όλα τα παιχνίδια της. Θα λείψει από το Στουτγκάρδη – Ντάρμσταντ Στοίχημα ο Ούνταβ (επιθετικός), εκτός και οι Βάγκνομαν (δεξί μπακ), Ναρτέι (μέσος), Ούλριχ (μεσοεπιθετικός), Γεόνγκ (μεσοεπιθετικός) και Σέιμεν (τερματοφύλακας).

Η Ντάρμσταντ έφτασε κοντά να πάρει την πρώτη της νίκη στη σεζόν, όμως, τα «θαλάσσωσε». Έκανε ένα σχεδόν τέλειο πρώτο ημίχρονο απέναντι στην Γκλάντμπαχ, όπου προηγήθηκε με 3-0 στο 33, με γκολ από του Μελχέμ (8’), Μάγκλιτσα (10’) και Σκάρκε (33’), όμως, η αποβολή του Μάγκλιτσα στο 49’ για χέρι, άλλαξε τις ισορροπίες και είχαμε μεγάλη κατηφόρα. Κι αν το πέναλτι του Τσβάντσαρα στο 50’ δεν βρήκε στόχο για την Γκλάντμπαχ, σκόραρε τρεις φορές στη συνέχεια, από το 56’ ως το 77’! Και θα μπορούσε να είχε χάσει κιόλας! Κάπως έτσι, παρέμεινε χωρίς νίκη και απλά πήρε τον πρώτο της βαθμό. Στην πρεμιέρα είχε χάσει 1-0 από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και ακολούθησαν το 4-1 από την Ουνιόν Βερολίνου και το 5-1 από τη Λεβερκούζεν. Μανού (επιθετικός), Βίλχεμσον (επιθετικός) είναι εκτός, τιμωρημένος ο Μάγκλιτσα (κεντρικός αμυντικός).

Στουτγκάρδη – Ντάρμσταντ (21:30): Δίνεται αρκετά χαμηλά ο Άσος, ανοίγουν πολύ τα παιχνίδια και των δύο. Κάπως έτσι, οδηγούμαστε στο Over 1,5 Ημίχρονο, στο 2.35.

About Stratos Konstantinou

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *