Προγνωστικά

Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Σίτι: Στο 1.80

on

Προγνωστικά στοιχήματος για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Σίτι, για το πρωτάθλημα στην Premier League.

Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Σίτι (17:00): Δεν ενθουσίασε, αλλά τη δουλειά της την έκανε η Γουέστ Χαμ με το 2-1 επί της Λούτον, εκτός έδρας. Ο Μπόουεν στο 37’ και ο Ζουμά στο 85’ σκόραραν για τα «σφυριά», υπογράφοντας την 3η διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα. Κινδύνευσαν και στο τέλος και αν είχε δοθεί το πέναλτι στο φινάλε σε χέρι του Γουόρντ-Πράουζ, ίσως όλα να ήταν αλλιώς. Στην πρεμιέρα της είχε μείνει στο 1-1 με την Μπόρνμουθ, ενώ ακολούθως σημείωσε δύο σπουδαίες νίκες με 3-1, πρώτα την Τσέλσι εντός, μετά την Μπράιτον εκτός. Έχει και φέτος ευρωπαϊκές υποχρεώσεις η κάτοχος του Europa Conference League. Θυμίζουμε, είναι αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League και κάνει πρεμιέρα με εντός έδρας παιχνίδι με την Μπάτσκα Τόπολα (21/9). Δεν αναφέρονται ιδιαίτερα προβλήματα για την ομάδα του Μόγιες.

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης, αλλά έφτασε σε αυτό το εμφατικό 5-1 επί της Φούλαμ, κάνοντας το 4/4 στο πρωτάθλημα. Το πρώτο φετινό χατ τρικ του Χάαλαντ και τα γκολ από Άλβαρες και Ακέ «υπέγραψαν» τον θρίαμβο των πρωταθλητών Αγγλίας και Ευρώπης. Έχει κάνει πολύ καλύτερα παιχνίδια η Σίτι του Γκουαρντιόλα, αλλά αποδείχθηκε εξαιρετικά αποτελεσματική. Είναι από τις λίγες ομάδες που σε μία απλά μέτρια βραδιά της μπορεί να σου βάλει τόσα γκολ. Άλλωστε, έχει τεράστια ποιότητα. Μπαίνει στη μάχη του φετινού Champions League με εύκολο παιχνίδι, υποδεχόμενη τον Ερυθρό Αστέρα (19/9). Και σε τέτοιες συνθήκες, με μαζεμένα παιχνίδια, ο Γκουαρντιόλα κάνει rotation, έχει αυτήν την άνεση. Σίγουρα εκτός οι μεσοεπιθετικοί Ντε Μπρούινε, Γκρίλις, Κόβασιτς, όπως και ο Στόουνς (κεντρικός αμυντικός).

Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Σίτι (17:00): Δεν αποκλείω η Γουέστ Χαμ να την κοντράρει, όμως, όπως και να ‘χει, περιμένω γκολ. Μου αρέσει πολύ το Over 0,5 Ημίχρονο & Over 2,5, στο 1.80.

About Stratos Konstantinou

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *