Προγνωστικά

Ρόμα – Έμπολι: Δυνατό στο 2.10

on

Προγνωστικά στοιχήματος για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Ρόμα – Έμπολι, για το πρωτάθλημα στη Serie A’.

Ρόμα – Έμπολι (21:45): Επιχείρηση ανασύνταξη στον οργανισμό της Ρόμα, η οποία έχει κάνει κάκιστο ξεκίνημα στη φετινή Serie A. Ακόμη και ο πιο απαισιόδοξος οπαδός των «τζιαλορόσι» δεν θα περίμενε ότι μετά το πέρας των τριών πρώτων αγωνιστικών η ομάδα θα αγνοούσε τη νίκη. Στην πρεμιέρα παραχώρησε ισοπαλία στη Σαλερνιτάνα, ακολούθησε η εκτός έδρας ήττα από τη Βερόνα κι εκεί που όλοι περίμεναν μια αντίδραση στο ντέρμπι με τη Μίλαν, είδαν το ακριβώς αντίθετο. Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο παρουσιάστηκε μια ταχύτητα κάτω από την αντίπαλό της και το σκορ της ήττας (1-2) μάλλον την κολακεύει και αυτό δεν έχει να κάνει με το γεγονός ότι μείωσε στις καθυστερήσεις με τον Σπινατσόλα. Καρέ προβλημάτων, αφού δεν υπολογίζονται λόγω τραυματισμού οι Έιμπραχαμ (φορ), Κουμπούλα (αμυντικός), Πελεγκρίνι (μέσος) και Σμόλινγκ (αμυντικός). Αποθεραπεύτηκε και επιστρέφει ο Σάντσες (μέσος). Την Πέμπτη (21/9) δοκιμάζεται στη Μολδαβία από την Σερίφ Τιρασπόλ, στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League.

Τρεις ήττες σε ισάριθμους αγώνες και μάλιστα χωρίς να καταφέρει να σκοράρει, είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός για την Έμπολι. Ο Πάολο Ζανέτι θεωρείται από τις στοιχηματικές εταιρείες το πρώτο φαβορί για να απολυθεί από τον πάγκο κάποιας από τις 20 ομάδες και αν δεν αλλάξουν άμεσα τα αποτελέσματα, το πιθανότερο είναι ότι θα δικαιωθούν. Την αρχή έκανε η Βερόνα (0-1), ακολούθησε η Μόντσα (2-0) και στο τελευταίο παιχνίδι πριν τη διακοπή ήταν η Γιουβέντους (0-2). «Βλέπω ότι έχουμε τη σωστή νοοτροπία και αυτό είναι θεμελιώδες για να συνεχίσουμε. Μας λείπουν τα γκολ, αλλά, πιστεύω ότι σύντομα θα έρθουν κι αυτά» δήλωσε ο Ιταλός προπονητής μετά την ήττα από τους «μπιανκονέρι». Τραυματίας παραμένει ο Καπρίλε (κίπερ). Αξίζει να αναφερθεί ότι τα ταξίδια στη Ρώμη είναι εφιαλτικά, καθώς μετράει 11 ήττες και 2 ισοπαλίες σε 13 επισκέψεις.

Ρόμα – Έμπολι (21:45): Έφτασε η στιγμή να πανηγυρίσει και η Ρόμα απέναντι σε μια ομάδα με πολλές αδυναμίες. Οι «τζιαλορόσι» θα πιέσουν και θα κερδίσουν κόρνερ, όπως δείχνει ο μέσος όρος των 6 ανά αγώνα στη Ρώμη. Η Έμπολι παραχωρεί σχεδόν 6 σε κάθε παιχνίδι της, επομένως, πάω σε 1 & Over 5,5 κόρνερ Ρόμα σε απόδοση 2.10.

About Stratos Konstantinou

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *