Προγνωστικά

Γουέστ Χαμ – Τσέλσι: Νέο ντέρμπι

on

Προγνωστικά στοιχήματος για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Γουέστ Χαμ – Τσέλσι, για το πρωτάθλημα της Premier League.

Γουέστ Χαμ – Τσέλσι (18:30): Στο 1-1 με την Μπόρνμουθ, εκτός έδρας, έμεινε η Γουέστ Χαμ στην πρεμιέρα της. Καλό το πρώτο ημίχρονο έστω και αν δεν είχε γκολ, προηγήθηκε στο 51’ με τον Μπόουεν, αλλά δεν κράτησε ως το τέλος. Δέχτηκε πίεση και ισοφαρίστηκε λίγο πριν το φινάλε. Θα μπορούσε να το είχε τελειώσει, δεν το έκανε και το πλήρωσε. Γενικά, πάντως, ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι. Δεν προχώρησε του Μαγκουάιρ και στρέφει την προσοχή της σε ένα δικό μας παιδί, τον Μαυροπάνο. Την ίδια ώρα, λέγεται πως η Σίτι καραδοκεί για τον Πακετά και αν γίνει deal θα είναι για ένα ποσό κοντά στα 100 εκατ. ευρώ. Εφόσον φύγει ο Βραζιλιάνος, πρώτος στόχος είναι ο Κουντούς του Άγιαξ. Ως τώρα, οι δύο κινήσεις που έχει κάνει αφορούν τον άξονα της μεσαίας γραμμής, με Άλβαρες και Γουόρντ-Πράους. Καλοί παίκτες και οι δύο. Δεν αναφέρονται ιδιαίτερα προβλήματα για τον Ντέιβιντ Μόγες.

Πήρε και Καϊσέδο (116 εκατ. ευρώ) και Λαβιά (62) η Τσέλσι, έφτασε κοντά στα 400 «χαρτιά» αυτήν τη μεταγραφική περίοδο και να δούμε πού θα τους χωρέσει όλους ο Ποκετίνο και πότε θα την κάνει ομάδα. Κατά τα λοιπά, στην πρεμιέρα του, οι «μπλε» έμειναν στο 1-1 με τη Λίβερπουλ στο «Στάμφορντ Μπριτζ».  Λίγα πράγματα στο πρώτο μισάωρο, διάστημα που βρέθηκε πίσω στο σκορ, ανέβασε στροφές στην πορεία, ισοφάρισε στο 37’ με τον Ντισασί (κοντινή προβολή) και θα μπορούσε να είχε βρει και δεύτερο γκολ που θα της χάριζε τη νίκη. Δεν συνέβη, όμως, κέρδισε τις εντυπώσεις και με καλή ψυχολογία οφείλει να «χτίσει» στη συνέχεια. Δεν έχει εύκολο έργο ο Αργεντινός προπονητής, αλλά τουλάχιστον έχει το υλικό και αυτό είναι μεγάλο πράγμα. Κάπου πήρε το μάτι μου μία λίστα με τα χρήματα που έχει ξοδέψει η νέα ιδιοκτησία της Τσέλσι σε 3 μεταγραφικές περιόδους και το ποσό αγγίζει το 1 δισεκατομμύριο ευρώ! Σοκαριστικό! Πλήγμα ο τραυματισμός του Τζέιμς (δεξί μπακ), εκτός και οι Φοφανά (κεντρικός αμυντικός), Ενκουνκού (επιθετικός), προς επιστροφή ο Μαντουέκε. Καϊσέδο και Λαβιά είναι διαθέσιμοι να παίξουν.

Γουέστ Χαμ – Τσέλσι (18:30): Πληρώνουν καλά τα γκολ και εκεί θα καταλήξω. Στο Goal/Goal θα πήγαινα αρχικά, αλλά ίσως να το ήθελα λίγο πάνω από το 1.72. Καλά στοιχεία έδειξαν και οι δύο στην πρεμιέρα, έχουν την ποιότητα να μας χαρίσουν ένα ντέρμπι με δύναμη και γκολ. Over 2,5 στο 1.90.

About Stratos Konstantinou

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *