Προγνωστικά

Ουνιόν Βερολίνου – Μάιντς: Ρίσκο και καλή τιμή

on

Προγνωστικά στοιχήματος για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Ουνιόν Βερολίνου – Μάιντς, για το πρωτάθλημα της Bundesligaσ.

Ουνιόν Βερολίνου – Μάιντς (16:30): Δυνατή και φέτος αναμένεται η Ουνιόν Βερολίνου. Από την 5η θέση και το Europa League το 2021-22, έφτασε πέρσι στην 4άδα και εξασφάλισε έτσι συμμετοχή στους ομίλους του φετινού Champions League. Και φαίνεται πως δεν σταματάει να ονειρεύεται. Φέτος, μάλιστα, παρουσιάζεται, τουλάχιστον στα… χαρτιά, ενισχυμένη. Ναι μεν προχώρησε σε αρκετές αλλαγές, αλλά δείχνει να έχει δυναμώσει. Συνεχίζει (από το 2018) με τον Ουρς Φίσερ στον πάγκο της και έχει αλλάξει αρκετά από πέρσι. Δυνατές κινήσεις με Γκόσενς (αριστερό μπακ), Φόλαντ (επιθετικός), Αάρονσον (μεσοεπιθετικός), Φοφανά (επιθετικός), περιμένουμε να δούμε και τι θα κάνουν στο γήπεδο. Προ ημερών, πάντως, δεν είχε πρόβλημα να κερδίσει 4-0 εκτός έδρας την Αστόρια Βάλντορφ, ερασιτεχνική ομάδα, στον πρώτο γύρο του Κυπέλλου Γερμανίας. Δείχνει να έχει σοβαρό πρόβλημα στον άξονα για την πρεμιέρα! Εκτός είναι οι Σάφερ (κεντρικός μέσος), Τουσάρ (αμυντικός μέσος), Χάμπερερ (κεντρικός μέσος), Κεντίρα (αμυντικός μέσος).

Η Μάιντς είχε μία πολύ καλή χρονιά πέρσι, τερματίζοντας στην 9η θέση και λίγο μακριά από την Ευρώπη. Έκανε ένα τρομερό σερί σε κάποια φάση στον δεύτερο γύρο με μεγάλες νίκες απέναντι σε Μπάγερν Μονάχου και Λειψία, αλλά όπως είναι λογικό κάπου «έσκασε». Δεν έκανε πολλά πράγματα στο μεταγραφικό παζάρι, πούλησε με 7 εκατ. ευρώ τον Φουλγκίνι (μεσοεπιθετικός) στη Λανς, πήρε τον Κράους από τη Λειψία με 5. Γενικά έχει κάνει μετρημένες κινήσεις ως τώρα. Στον πάγκο της, παραμένει από τον Ιανουάριο του 2021, ο Μπο Σβένσον, κάνει καλή δουλειά ο Δανός για το υλικό που έχει στη διάθεσή του. Χωρίς κάποιο σούπερ όνομα, καταφέρνει να ζορίζει πολλές ομάδες στην κατηγορία. Στο Κύπελλο Γερμανίας, νίκησε 1-0 εκτός έδρας την Έλβερσμπεργκ (Β’ Γερμανίας) στον πρώτο γύρο, με πέναλτι του Αζόρκ στο 73’. Σίγουρα εκτός οι Μπούρκαρντ (επιθετικός), Βίντμερ (δεξί μπακ) και Χάντσε-Όλσεν (κεντρικός αμυντικός).

Ουνιόν Βερολίνου – Μάιντς (16:30): Δυνάμωσε η Ουνιόν και μπροστά έχει ποιότητα. Έχει και αρκετές ελλείψεις, όμως, στον άξονα, απέναντι σε μία Μάιντς που δείχνει ότι μπορεί να κάνει ζημιές, διαχρονικά. Με ρίσκο στο Over 2,5, δίνεται σε εξαιρετική τιμή (2.08).

About Stratos Konstantinou

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *