Προγνωστικά

Γρανάδα – Ράγιο Βαγεκάνο: Ρίσκο στο 3.00

on

Προγνωστικά στοιχήματος για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Γρανάδα – Ράγιο Βαγεκάνο, για το πρωτάθλημα της La Liga.

Γρανάδα – Ράγιο Βαγεκάνο (22:30): Σκληροτράχηλη η Γρανάδα στο Μετροπολιτάνο, στην πρεμιέρα απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Ναι μεν έχασε, πλην όμως έβγαλε μεγάλη αντίσταση και μαζί έβγαλε το… λάδι στην ομάδα του Σιμεόνε, η οποία άνοιξε το σκορ με τον Μοράτα στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Είχε αντίδραση η Γρανάδα, ισοφαρίζοντας με τον Σάμου στο 62′, αλλα η χαρά της κράτησε λίγο. Πέντε λεπτά αργότερα ο Ντεπάι έδωσε και πάλι το προβάδισμα στην Ατλέτικο, η οποία κλείδωσε το ματς στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Γιορέντε να σημειώνει το τελικό 3-1. Δεν είναι απλό το ματς με τη Ράγιο Βαγεκάνο, δε θα έχει τον Βάισμαν και τον Τορέντε.

Ιδανική πρεμιέρα για τη Ράγιο Βαγεκάνο, έφυγε με το διπλό από την Αλμερία με ένα καλό δεκάλεπτο στο πρώτο ημίχρονο να αποδεικνύεται αρκετό για τους φιλοξενούμενους. Βρήκε δύο πέναλτι, ευστόχησε και στα δύο με τον Παλαθόν στο 20′ και τον Ντέκα στο 28′ για να σημειώσει το 2-0, το οποίο κράτησε με σχετική ευκολία μέχρι το φινάλε. Είναι ενισχυμένη, βαδίζει σε καλές βάσεις και έχει θέσει τον πήχη ψηλότερα από πέρσι η Ράγιο. Θέλει να βρει γκολ και στο ματς με τη Γρανάδα, έχει ποιότητα από τη μέση και μπροστά για να τα καταφέρει. Δε θα έχει τον Ραούλ ντε Τομάς που είναι τραυματίας.

Γρανάδα – Ράγιο Βαγεκάνο (22:30): Η Ράγιο είναι ομάδα που μπορεί να διεκδικεί και να παίρνει τέτοια παιχνίδια. Διαφωνώ με το ότι τη βρίσκουμε σε αποδόσεις αουτσάιντερ. Έχει πολύ μεγάλη αξία ο τριπλασιασμός που μας δίνεται για τη νίκη των φιλοξενούμενων και θα πάρουμε το ρίσκο να πάμε στο 2, στο 3.00.

About Stratos Konstantinou

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *