Προγνωστικά

Ντεπορτίβο Αλαβές – Σεβίλλη: Μπορεί να την βρει

on

Προγνωστικά στοιχήματος για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Ντεπορτίβο Αλαβές – Σεβίλλη, για το πρωτάθλημα της La Liga.

Ντεπορτίβο Αλαβές – Σεβίλλη (20:00): Επιστροφή στη La Liga με ήττα στην πρεμιέρα για την Αλαβές. Στο εκτός έδρας ματς με την Κάντιθ δέχτηκε ένα γκολ πολύ νωρίς στο ματς και στη συνέχεια δεν κατάφερε να βρει την ισοφάριση με αποτέλεσμα να γνωρίσει την πρώτη της ήττα. Ο Σαν Εμετέριο μόλις στο 7′ ήταν ο παίκτης που άνοιξε το σκορ για την Κάντιθ, η οποία έβγαλε εμπειρία στο παιχνίδι της και κατάφερε να διατηρήσει μάλλον με ευκολία το 1-0 μέχρι το τέλος. Δύσκολο και το δεύτερο παιχνίδι για την Αλαβές, η οποία θα φιλοξενήσει τη Σεβίλλη, πρέπει να διορθώσει πολλά περισσότερα στο επιθετικό της τρίτο, να γίνει περισσότερο δημιουργική και απειλητική. Εκτός είναι ο Σιμεόνε που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Δεν ξεκίνησε καλά η σεζόν για τη Σεβίλλη. Η κάτοχος του Europa League γνώρισε την ήττα στην πρεμιέρα από τη Βαλένθια εντός έδρας με 1-2, ενώ λίγες μέρες μετά ηττήθηκε και στο ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ που διεξήχθη στο Καραϊσκάκη. Στο πρωτάθλημα, ο Ντιακαμπί άνοιξε το σκορ στο 60′ για τη Βαλένθια, ο Εν Νεσιρί ισοφάρισε στο 69′, αλλά στο 88′ ο Χάβι Γκουέρα ήρθε για να σημειώσει το τελικό 1-2. Ο Εν Νεσιρί ήταν αυτός που σκόραρε και την Τετάρτη στο Σούπερ Καπ, με τη Σεβίλλη πάντως να χάνει το τρόπαιο στα πέναλτι μετά το 1-1 απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι. Χρειάζεται να βρει τον τρόπο που είχε στο περσινό τελείωμα της σεζόν για να αλλάξει την εικόνα της και να πάρει την πρώτη της νίκη, σε μια επικίνδυνη αποστολή όπως αυτή που έχει στην έδρα της Αλαβές. Δεν παίζει ο Μπαντέ που είναι τιμωρημένος, εκτός είναι και οι Νιανζού και Μαρκάο.

Ντεπορτίβο Αλαβές – Σεβίλλη (20:00): Η Αλαβές ήταν μάλλον απογοητευτική κυρίως στο επιθετικό της τρίτο στο ματς της πρεμιέρας της. Και δείχνει ότι θα χρειαστεί ακόμα δουλειά αν θέλει να διεκδικήσει την παραμονή της στην κατηγορία. Για τη Σεβίλλη η σεζόν δεν έχει ξεκινήσει καλά, μετράει ήττες από Βαλένθια και Μάντσεστερ Σίτι. Χρειάζεται αντίδραση και νομίζω θα τη βρει. Θα πάμε στο 2 σε απόδοση 2.40.

About Stratos Konstantinou

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *