Προγνωστικά

Δανία – Κροατία: Με το λογικό 2.02

on

Δανία – Κροατία (21:45): Για την 3η αγωνιστική του Group A της 1ης κατηγορίας στη διοργάνωση η αναμέτρηση στο ‘Parken’ της Κοπεγχάγης. Ονειρικό το ξεκίνημα της Δανίας στον όμιλο. Έκανε θριαμβευτική πρεμιέρα στο Παρίσι, επικρατώντας 2-1 με ανατροπή της Γαλλίας. Ακολούθως ταξίδεψε στη Βιέννη, όπου επιβλήθηκε με το ίδιο σκορ της Αυστρίας. Το 2/2 και οι έξι βαθμοί την έθεσαν επικεφαλής του ομίλου, με την παρέα του Έρικσεν να μοιάζει ικανή να κάνει την έκπληξη στον όμιλο. Στα 11 πιο πρόσφατα επίσημα και φιλικά, η Δανία μετράει εννέα νίκες και δύο ήττες.

Η Κροατία έπεσε θύμα έκπληξης στη δική της πρεμιέρα και ηττήθηκε 1-3 στο Όσιγεκ από την Αυστρία. Φλύαρη επιθετικά, κάκιστη ανασταλτικά η ομάδα του Ντάλιτς που πιάστηκε στη φάκα των αντιπάλων της. Έβγαλε αντίδραση την 2η αγωνιστική, όταν και υποδέχθηκε τη Γαλλία. Κατάφερε να ισοφαρίσει λίγο πριν το φινάλε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κράμαριτς και να πάρει τον πρώτο της βαθμό στον όμιλο. Στα 11 πιο πρόσφατα παιχνίδια της, η Hrvatska έχει έξι νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και μια ήττα.

Δανία – Κροατία (21:45): O Έρικσεν αναμένεται να πάρει ανάσες, με τον Ντάλσγκααρντ να τον αντικαθιστά σε ρόλο πίσω πό τους φορ Κορνέλιους Μπρέθγουέιτ. Ο Κρίστενσεν θα πάρει τη θέση του Βας στα δεξιά της άμυνας και οι Ντιλέινι, Γένσεν και Μπίλινγκ διεκδικούν μια θέση στο πλευρό του Χόιμπιεργκ. Πολύ πειθαρχημένο το σύνολο του Χιούλμαντ, αρμονικές οι αποστάσεις των γραμμών και πάντα σε πρώτο πλάνο η μεθοδικότητα. Ο Γκβάρντιολ παραμένει εκτός για την Κροατία, με τους Τσαλέτα-Τσαρ και Πόνγκρασιτς να διεκδικούν μια θέση στην καρδιά της άμυνας. Εκτός και ο Πέρισιτς, με τον Κράμαριτς να επιστρέφει στο βασικό σχήμα. Το ταλέντο περισσεύει στην ομάδα του Ντάλιτς, που πάσχει από συγκέντρωση και ορθολογική σκέψη αυτή την περίοδο.

Η Δανία το έχει πάρει ‘ζεστά’, έχει το μομέντουμ, ρυθμό και πολύ καλή ψυχολογία. Οι Κροάτες δεν έχουν άλλα περιθώρια για απώλειες, σίγουρα διαθέτουν τη δυναμική για να πάρουν αποτέλεσμα αλλά δεν πείθουν στο χορτάρι. Δεν θα είναι εύκολο αλλά με την εικόνα τους αυτή την εποχή, οι Δανοί αξίζουν το ρίσκο. Και θα πάμε στοίχημα με το combo 1 & under 4,5 γκολ στο 2.02.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *