Προγνωστικά

Ελβετία – Ισπανία: Με επιθετικές διαθέσεις

on

Ελβετία – Ισπανία (21:45): Την πρώτη της νίκη στο Nations League ψάχνει η Ισπανία, τον πρώτο της βαθμό η Ελβετία. Δεν έχουν μπει καλά οι δύο ομάδες στον όμιλο, με τους Ισπανούς να έχουν δύο ισοπαλίες. 1-1 εντός έδρας με την Πορτογαλία, 2-2 εκτός με την Τσεχία. Στο ματς της Πράγας μάλιστα οι Ισπανοί ισοφάρισαν στο 93’ στο τελικό 2-2 χάρη σε μία κεφαλιά του Ινίγο Μαρτίνες και γλίτωσαν τα χειρότερα.

Δύο εκτός έδρας ματς, δύο ήττες για την Ελβετία. Στην Τσεχία με 2-1 την πρώτη αγωνιστική, ενώ στη συνέχεια την… διέλυσε η Πορτογαλία. Με τον Κριστιάνο να πετυχαίνει δύο τέρματα, οι Πορτογάλοι επιβλήθηκαν με 4-0 των Ελβετών, οι οποίοι δεν απείλησαν καν. Σε ένα παιχνίδι που οι τελικές τα είπαν όλα. 18 τελικές για την Πορτογαλία, μόλις πέντε για τους Ελβετούς, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να βγάλουν την επιθετικότητά τους και να φανούν απειλητικοί.

Ελβετία – Ισπανία (21:45): Θα θελήσουν να το κάνουν στην έδρα τους απέναντι στην Ισπανία. Μια Ισπανία που θα παίξει κι εκείνη επιθετικά, καθώς θέλει την πρώτη της νίκη. Και θέλει ένα… ξέσπασμα. Οφείλει να αλλάξει πολλά, κυρίως στην αμυντικής της λειτουργία, καθώς στα δύο πρώτα ματς βρέθηκε εκτεθειμένη πολλές φορές. Κυρίως απέναντι στην Τσεχία.

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Να μείνει πάλι χωρίς γκολ η Ελβετία; Απέναντι σε αυτή την Ισπανία το βλέπω δύσκολο. Οι δε Ισπανοί θα βγάλουν ευκαιρίες, αφού θέλουν μόνο τη νίκη κι εκείνοι. Καλή απόδοση στο να σκοράρουν και οι δύο και αυτό θα επιλέξουμε. Πάμε στοίχημα με Goal/Goal σε απόδοση 1.88.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *