Προγνωστικά

Σέλτικς – Ουόριορς: Ποια θα πάρει προβάδισμα;

on

Σέλτικς – Ουόριορς (04:00): Η σειρά των Τελικών του NBA επιστρέφει στην Βοστόνη και οι Σέλτικς υποδέχονται τους Ουόριορς. Αυτό που ήθελαν να κάνουν το κατάφεραν, η σειρά είναι στο 1-1 και πλέον οι Ουόριορς κυνηγούν μια τουλάχιστον νίκη εκτός έδρας. Μέχρι τώρα είδαμε δύο διαφορετικά ματς και θα περιμένουμε να παρακολουθήσουμε με τεράστιο ενδιαφέρον, όσα πρόκειται να γίνουν στο Game 3. Ήδη ξεχωρίσαμε μερικά ειδικά παικτών, για το επερχόμενο ματς και πάμε να δούμε τι έχουμε και στα προγνωστικά στοιχήματος.

Σέλτικς – Ουόριορς (04:00): Η αλήθεια είναι ότι στο Σαν Φρανσίσκο περιμέναμε περισσότερο να δούμε ματς, που έμοιαζαν με το Game 2, οπότε η εμφάνιση των Σέλτικς στο Game 1 (108-120) ήταν έκπληξη. Βγήκαν παίκτες μπροστά, που δεν περίμενε κανείς και φυσικά αυτό έκανε την διαφορά. Το Game 2 (107-88) μοιάζει πιο πολύ σε όσα είχαμε υπολογίσει να δούμε. Είναι γεγονός ότι οι δύο ομάδες έχουν διαφορετικά όπλα. Οι Σέλτικς είναι μια σκληρή ομάδα, με όγκο και κορμιά, η οποία μπορεί να κάνει την διαφορά με την άμυνα της. Φυσικά και έχει ταλέντο μπροστά και το έδειξε και στο πρώτο ματς, αλλά μπορεί να κερδίσει πιο εύκολα, όταν βγάζει τις αμυντικές της αρετές.

Σέλτικς – Ουόριορς (04:00): Εκεί θα επιδιώξουν να πάνε και τα ματς στην Βοστόνη. Στην δύναμη. Η άμυνα θα σφίξει και θα θελήσουν να κρατήσουν τους Ουόριορς σε χαμηλά νούμερα για εκείνους. Δεν το έχουν κάνει για την ώρα, αλλά στην Βοστόνη είναι αλλιώς. Οι Ουόριορς, από την πλευρά τους, πήραν ανάσα και με την νίκη και με την εμφάνιση. Η ομάδα του Σαν Φρανσίσκο δεν…. μασάει από έδρες, έχει παίκτες με εμπειρία, αλλά πλέον έχει και πίεση.

Η ήττα στην έδρα των Ουόριορς, επιτάσσει νίκη εκτός και περιμένουμε από το πρώτο ματς στην Βοστόνη να το δούμε αυτό. Πέρα από τον Κάρι, που είναι σταθερά καλός, χρωστά και ένα καλό ματς ο Τόμπσον. Ξέρει καλά αυτά τα παιχνίδια και οφείλει να βοηθήσει την ομάδα του. Από την άλλη, οι Σέλτικς βλέπουν τον Τέιτουμ να πιέζεται και σίγουρα θα πρέπει και αυτοί να βγάλουν κι άλλους πρωταγωνιστές, όπως έκαναν στο παιχνίδι που κέρδισαν.

Πάμε για ακόμα ένα μεγάλο ματς, με ένταση και πίεση. Αυτά τα στοιχεία θα αυξάνονται όσο προχωράμε. Θα πάμε στοίχημα με «διπλό» των Ουόριορς με χάντικαπ +9.5, μαζί με Over 203.5 πόντους και απόδοση 1.93. Περιμένουμε σκληρή «μάχη».

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *