Προγνωστικά

Καζακστάν – Σλοβακία: Από 2.10 έως 5.35!

on

Καζακστάν – Σλοβακία (17:00): H καλύτερη ομάδα του ομίλου έως τώρα είναι το Καζακστάν, που μετά από τρεις αγώνες βρίσκεται αήττητο στην κορυφή με εφτά βαθμούς. Δύο νίκες και μια ισοπαλία, με αυτή να έρχεται στο προηγούμενο παιχνίδι απέναντι στη Λευκορωσία, σε ένα ματς που έγινε στο Νόβι Σαντ της Σερβίας. Προηγήθηκε το Καζακστάν μόλις στο 13′ και είχε ευκαιρίες για να σημειώσει δεύτερο γκολ και να σφραγίσει τη νίκη του. Στο 61′ μάλιστα είχε δοκάρι με τον Οράζοβ και τελικά την πλήρωσε.

Οι Λευκορώσοι βρήκαν γκολ στο 84′ και μάλιστα στο 92′ πήγαν να πάρουν όλο το ματς, αλλά είδαν την μπάλα να σταματά στο δοκάρι της εστίας των Καζάκων. Παρ’ όλα αυτά παραμένει στην κορυφή με εφτά βαθμούς, έναν περισσότερο από τη Σλοβακία. Και όπως όλοι αντιλαμβάνονται το μεταξύ τους δεύτερο παιχνίδι είναι ντέρμπι πρωτιάς. Στο πρώτο ματς μάλιστα οι Καζάκοι είχαν επικρατήσει με 1-0 μέσα στη Σλοβακία, αποτέλεσμα που έφερε αλλαγή στον πάγκο των Σλοβάκων.

Καζακστάν – Σλοβακία (17:00): Με υπηρεσιακό δίδυμο πλέον τους Σλοβάκ και Μιντάλ η Σλοβακία προέρχεται από νίκη με 1-0 μέσα στο Αζερμπαϊτζάν και θέλει δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας τρίποντο προκειμένου να πατήσει στην κορυφή της βαθμολογίας. Και να κάνει βήμα για την άνοδό της στη μεγαλύτερη κατηγορία. Ο Κουάτ και ο Οράζοβ είναι τα δύο σημαντικότερα προβλήματα για τους Καζάκους. Με πολλές απουσίες θα αγωνιστεί η Σλοβακία, σημαντικότερη όλων αυτή του Βλαντιμίρ Βάις, ο οποίος είναι τιμωρημένος. Ο Βάις ήταν εκείνος που έκρινε το ματς με το Αζερμπαϊτζάν στο Μπακού, χάρη σε γκολ που σημείωσε στο 81′.

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Το Καζακστάν έχει πέντε συνεχόμενα under, η Σλοβακία έχει εφτά συνεχόμενα under. Στις αποδόσεις που συναντάμε βλέπουμε τους Σλοβάκους μόλις στο 1.72, τη στιγμή που οι γηπεδούχοι προσφέρονται σε απόδοση άνω του 5.00! Με τις πολλές απουσίες των φιλοξενούμενων και κυρίως αυτή του Βάις, είναι πολύ πιθανή η έκπληξη εδώ. Σε δελτίο με ζητούμενα θα βάλουμε τον άσο σε απόδοση 5.35. Σίγουρα ένα fun bet στο bet builder με άσο και under 2,5 γκολ σε απόδοση 8.76. Και θα πάμε στοίχημα με βασική πρόταση το 1Χ σε απόδοση 2.10.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *