Προγνωστικά

Ελλάδα – Γιβραλτάρ: Ευκαιρία για ξέσπασμα

on

Προγνωστικά στοιχήματος για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Ελλάδα – Γιβραλτάρ, για τα προκριματικά Euro 2024.

Ελλάδα – Γιβραλτάρ (21:45): Δεν είχε καλή εικόνα η Ελλάδα στην Ολλανδία και μοιραία γνώρισε την ήττα (3-0). Θα μπορούσε να ήταν και μεγαλύτερο το σκορ, αλλά ευτυχώς οι Ολλανδοί κατέβασαν ταχύτητα στο δεύτερο ημίχρονο. Όχι ότι έκαναν κάτι εντυπωσιακό στο πρώτο, απλά στο διάστημα που πίεσαν, έδειξαν και τη διαφορά δυναμικότητας. Λίγο ανέβηκε στο δεύτερο και είχε κάποιες στιγμές, αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο. Θέλει να το αφήσει πίσω της αυτό το παιχνίδι και είναι πιθανό ο Γκουστάβο Πογιέτ να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές. Έμεινε στους 6 βαθμούς η εθνική μας ομάδα και μία από τις δύο νίκες που έχει είναι το 3-0 επί του Γιβραλτάρ στον πρώτο γύρο (24/3) με γκολ από τους Μασούρα (11’), Σιώπη (45’) και Μπακασέτα (58’). Ευκαιρία για ένα ξέσπασμα. Εκτός είναι ο Σιώπης, ο Κουρμπέλης, ο Τσιμίκας, ο Μπάλντοκ και ο Μάνταλος, εξέτισε ο Μαυροπάνος, κλήθηκε ο Αλεξανδρόπουλος.

Το Γιβραλτάρ προφανώς και είναι η πιο αδύναμη ομάδα του (Β’) Ομίλου. Είναι στην τελευταία θέση, έχει χάσει και τα 4 παιχνίδια του και έχει 0-12 συντελεστή τερμάτων! Προ ημερών έχασε, σε φιλική αναμέτρηση, 1-0 από τη Μάλτα, ενώ τελευταίο επίσημο παιχνίδι ήταν το 3-0 από την Ιρλανδία, εκτός έδρας, στις 19/6, έχοντας δεχτεί όλα τα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν είχε καλή εικόνα, δεν κατάφερε να σταθεί ανταγωνιστικό, σχεδόν σε κανένα σημείο της αναμέτρησης. Στην πρεμιέρα είχε χάσει με το ίδιο σκορ από την εθνική μας ομάδα και ακολούθησαν το 3-0 από την Ολλανδία και το 3-0 από τη Γαλλία. Και λίγα έχει δεχτεί με τους αντιπάλους που έχει στον όμιλο (κυρίως Γάλλους και Ολλανδούς).

Ελλάδα – Γιβραλτάρ (21:45): Η αρχική μου σκέψη ήταν το Over 2,5 Ελλάδα, αλλά προφανώς και όχι για 1.27, είπαμε! Πάμε με συνδυασμό… 1/1 & Over 1,5 Ημίχρονο, στο 2.00.

About Stratos Konstantinou

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *