Προγνωστικά

Ιρλανδία – Ολλανδία: Στο 2.60!

on

Προγνωστικά στοιχήματος για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Ιρλανδία – Ολλανδία, για τα προκριματικά Euro 2024.

Ιρλανδία – Ολλανδία (21:45): Λίγα, ελάχιστα πράγματα από την Ιρλανδία, γνώρισε αναμενόμενη ήττα (2-0) από τη Γαλλία. Άφαντη στο πρώτο ημίχρονο, κάπως καλύτερη στο δεύτερο, ανέβηκε και είχε 2-3 καλές στιγμές αλλά μετά το δεύτερο γκολ. Μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας και το σκορ θα μπορούσε να είχε ξεφύγει, εύκολα κιόλας. Έμεινε στους 3 βαθμούς (1-0-3), έχοντας να επιδείξει τη νίκη (3-0) κόντρα στο Γιβραλτάρ τον περασμένο Ιούνιο. Τότε που στο πρώτο από τα δύο ματς, είχε χάσει 2-1 από την Ελλάδα. Το παλεύει μέχρι στιγμής για τα δεδομένα του ομίλου και τώρα έχει μπροστά της άλλο ένα πολύ δύσκολο ματς, με το επόμενο να είναι στις 13 Οκτωβρίου απέναντι στην Ελλάδα.

Η Ολλανδία έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στην Ελλάδα, κερδίζοντας 3-0 εντός έδρας από το πρώτο ημίχρονο! Ο Ντε Ρουν στο 17’, ο Χάκπο στο 31’ και ο Βέγκχορστ στο 39’ σημείωσαν τα γκολ των «οράνιε» που έκαναν ό,τι ήθελαν στο α’ 45λεπτο. Στο δεύτερο κατέβασαν ταχύτητα αλλά και πάλι απειλήθηκαν ελάχιστα από την εθνική μας ομάδα. Πήγε κι εκείνη στους 6 βαθμούς (2-0-1, 6-4 γκολ) και παραμένει φαβορί για τη 2η θέση, αν αναλογιστούμε ότι η πρώτη ανήκει στη Γαλλία (5-0-0, 11-0 γκολ). Τους «τρικολόρ», η Ολλανδία τους αντιμετωπίζει τον επόμενο μήνα, στις 13/10. Επίσης, να σημειώσουμε πως οι «οράνιε» δεν είχαν δείξει καλή εικόνα στα πρόσφατα (Ιούνιος) παιχνίδια του UEFA Nations League, όπου έχασαν και στον ημιτελικό (Κροατία), αλλά και στο ματς της 3ης θέσης (Ιταλία).

Ιρλανδία – Ολλανδία (21:45): Μεγαλύτερη ποιότητα η Ολλανδία, αλλά η Ιρλανδία μπορεί να τη ζορίσει. Το θέμα είναι πόσο. Παίζουμε με σχετικό ρίσκο και θα προτιμήσω το Over 1,5 ημίχρονο, στο σούπερ 2.60.

About Stratos Konstantinou

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *