Προγνωστικά

Ελλάδα – Κόσοβο: Εξασφαλίζει την πρωτιά

on

Ελλάδα – Κόσοβο (21:45): Τρία στα τρία για την Εθνική μας ομάδας στον όμιλο και επιβεβαίωση στα προγνωστικά που έδωσε η στήλη. Πέρασε εύκολα το άσος ημίχρονο/άσος τελικό στο παιχνίδι με την Κύπρο στο Βόλο, με την Ελλάδα να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και να επικρατεί με 3-0. Με το σκορ να είναι ήδη στο 2-0 στο 20′. Δυστυχώς η νίκη επισκιάστηκε στο φινάλε από τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του Δημήτρη Λημνιού. Σε μια ανύποπτη φάση στο 90′ ο Λημνιός έπεσε στο έδαφος και το αποτέλεσμα ήταν το χειρότερο δυνατό. Ρήξη χιαστού.

Κόντρα στο Κόσοβο και πάλι στον Βόλο, με τον κόσμο να αγκαλιάζει την προσπάθεια της Ελλάδας. Περισσότεροι από 15.000 Έλληνες βρέθηκαν στις εξέδρες στο ματς με την Κύπρο, ανάλογη αναμένεται να είναι η εικόνα και τώρα. Το Κόσοβο ακολουθεί την Εθνική, έχοντας έξι βαθμούς σε τρία ματς, τρεις λιγότερους από εμάς. Κατάφερε να πάρει τη νίκη με 3-2 απέναντι στη Β. Ιρλανδία και έρχεται στην Ελλάδα για να παίξει τα… ρέστα του για την πρωτιά του ομίλου. Τους κερδίσαμε πριν από λίγες μέρες μέσα στην έδρα τους, φαβορί είναι και τώρα η ομάδα του Γκουστάβο Πογέτ.

Ελλάδα – Κόσοβο (21:45): Με νίκη θα φτάσουμε τους 12 βαθμούς, αφήνοντας τους υπόλοιπους πολύ μακριά και δεν αποκλείεται να εξασφαλίσουμε την πρώτη θέση ακόμα και το βράδυ της Κυριακής. Έτσι κι αλλιώς η νίκη θα μας φέρει έναν βαθμό από τη μαθηματική κατάκτησή της. Ο Μπακασέτας έχει ήδη τρία γκολ στα πρώτα τρία παιχνίδια, βρίσκεται σε καταπληκτική κατάσταση και το να σκοράρει πρώτος έχει σίγουρα πολύ μεγάλη αξία για fun bet. Τον συναντάμε σε απόδοση 6.50. Εκείνος είναι που έχει σκοράρει πρώτος και στα τρία προηγούμενα παιχνίδια και γενικά ο πιο απειλητικός παίκτης που έχει η Εθνική ομάδα.

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Σε καλή απόδοση η “άσος” της Ελλάδας, στο 1.75. Μπορούμε να βρούμε ακόμα μία επιλογή και να τα συνδυάσουμε σε μια απόδοση πάνω από τον διπλασιασμό. Τέτοια απόδοση θα δώσουμε και στη βασική μας πρόταση γύρω από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Πάμε στοίχημα με άσο και over 1,5 γκολ σε απόδοση 2.32.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *