Προγνωστικά

Ελλάδα – Κύπρος: Έτοιμη για το 3Χ3

on

Ελλάδα – Κύπρος (21:45): Δύο στα δύο λοιπόν για την Εθνική μας ομάδα. Και μάλιστα εκτός έδρας. Ούτε θυμόμαστε από πότε η Ελλάδα έχει να κάνει δύο νίκες στη σειρά μακριά από το γήπεδό της. Αυτό το νέο ξεκίνημα του Πογέτ, με το… παλιό πλην όμως αγαπημένο 1-0 ήταν άκρως αποτελεσματικό. Σε Βόρεια Ιρλανδία και Κόσοβο. Και πλέον η Εθνική έχει μπροστά της μια μεγάλη ευκαιρία. Τα δύο εντός έδρας ματς με Κύπρο και Κόσοβο, Πέμπτη και Κυριακή αντίστοιχα, όπου με δύο νίκες θα εξασφαλίσει επί της ουσίας την πρωτιά.

Ο Γκουστάβο Πογέτ δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από τη νοοτροπία που έδειξαν οι παίκτες του. Είπε πως μπορεί να παίξουν ακόμα καλύτερα και να είναι περισσότερο επιθετικοί, πλην όμως αυτό που αυτή τη στιγμή μετράει περισσότερο είναι να αποκτήσει ψυχολογία νικητή η Εθνική. Και αυτό κάνει με ηγέτη τον αρχηγό της, Τάσο Μπακασέτα, που σκόραρε και στα δύο πρώτα παιχνίδια.

Ελλάδα – Κύπρος (21:45): Αντίθετα με την Ελλάδα, η Κύπρος μόνο θετικό ξεκίνημα δεν έχει κάνει σε αυτό το Nations League. Δύο εντός έδρας ματς, μόλις ένας βαθμός για τους Κύπριος. Ήττα με 0-3 από το Κόσοβο, ισοπαλία χωρίς τέρματα με τη Βόρεια Ιρλανδία. Δεν έχει καταφέρει να σκοράρει έως τώρα σε δύο 90λεπτα, κάτι που θέλει να κάνει για πρώτη φορά στο Πανθεσσαλικό όπου και θα γίνει το παιχνίδι. Η Ελλάδα θα έχει και τη στήριξη του κόσμου, αφού η προπώληση μέχρι και το πρωί της Τετάρτης είχε ξεπεράσει τα 15.000 εισιτήρια.

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Πέντε σερί νίκες μετράει η Ελλάδα απέναντι στην Κύπρο, θέλει να τις κάνει έξι και να κάνει ακόμα ένα βήμα πρωτιάς. Αν θα το πετύχει; Αυτό είναι το φυσιολογικό, όμως δεν θα πάμε σε «άσο» με απόδοση κοντά στο 1.20. Θα ποντάρουμε στη φόρα που έχει η Εθνική μας, θα έχει και τον κόσμο στο πλευρό της, μπορεί να κάνει ότι σε Β. Ιρλανδία και Κόσοβο. Να κερδίζει από ημίχρονο. Πάμε στοίχημα με άσο ημίχρονο/άσο τελικό στο 1.80.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *