Προγνωστικά

Εσπανιόλ – Ράγιο Βαγεκάνο: Με έδρα και γκολ στο 2.02

on

Εσπανιόλ – Ράγιο Βαγεκάνο (20:00): Η Εσπανιόλ μπορεί να αισθάνεται πιο άνετα από την τωρινή της αντίπαλο, αν και για αρκετό διάστημα έβλεπε την πλάτη της. Για τέτοιο «ξεφούσκωμα» μιλάμε. Στο στοίχημα βρίσκουμε υψηλές αποδόσεις και στα δύο σημεία νίκης, αλλά και πάρα πολλές επιλογές ώστε να κάνουμε εμείς την καλύτερη δυνατή. Στον πρώτο γύρο, στις αρχές Δεκεμβρίου, η Βαγεκάνο είχε επικρατήσει 1-0 με αυτογκόλ του Καμπρέρα στο 54’.

Λίγο από εδώ, λίγο από εκεί, την κάνει τη δουλειά της η Εσπανιόλ. Πέρασε ένα άσχημο διάστημα με 7 αγώνες χωρίς νίκη, αλλά κέρδισε 3 ματς από τα επόμενα 6. Πλέον είναι άνετη με 39 βαθμούς (10-9-13, 37-44 γκολ) και με διψήφια διαφορά από τη ζώνη του υποβιβασμού. Προέρχεται από την ήττα με 2-1 από την Ατλέτικο Μαδρίτης στο 100’ με πέναλτι του Καράσκο και πριν είχε νικήσει 1-0 τη Θέλτα.

Από το όνειρο της Ευρώπης μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου, στον εφιάλτη του υποβιβασμού! Η Ράγιο Βαγεκάνο έχει μείνει χωρίς νίκη από τις 18/12 (2-0 την Αλαβές)! Σε 13 αγώνες έχει 4 ισοπαλίες και 9 ήττες! Πολύ κακό σερί και έχει φτάσει σε σημείο να είναι μόλις στο +5 από τη ζώνη του υποβιβασμού, 7 «στροφές» από το φινάλε! Τελευταίο παιχνίδι ήταν η ήττα εκτός έδρας με 1-0 από την Αλαβές. Τιμωρημένος ο Μπαλιού, τραυματίας ο Μερκελάνζ.

Εσπανιόλ – Ράγιο Βαγεκάνο (20:00): Αδύναμη εκτός έδρας η Ράγιο Βαγεκάνο όπου έχει μόλις 6 βαθμούς σε 15 αγώνες! Ακόμη και όταν ήταν ψηλά, στηριζόταν αποκλειστικά στην έδρα της. Πάμε στοίχημα με 1Χ Διπλή ευκαιρία και Over 1,5 γκολ στο 2.02.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *