Προγνωστικά

Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ημιτελικά… πράξη πρώτη

on

Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης (22:00): Πληγώθηκε από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο Αγγλίας από τη Λίβερπουλ, επέστρεψε όμως και απάντησε μέσω πρωταθλήματος. Δύο νίκες απέναντι σε Μπράιτον με 3-0 και Γουότφορντ με 5-1, που τη διατηρούν στο συν ένα από τη Λίβερπουλ στον βαθμολογικό πίνακα, σε μια μάχη που δεν έχει προηγούμενο. Πλέον η Μάντσεστερ Σίτι στρέφει την προσοχή της στο Champions League, σε έναν πολύ μεγάλο ημιτελικό με αντίπαλο τη Ρεάλ Μαδρίτης. Μια Ρεάλ που αποδείχτηκε πως η εμπειρία της και το know how που έχει από τη διοργάνωση την οδηγούν μέχρι τέλους.

Πολύ μεγάλη απουσία για τη Σίτι αυτή του Ζοάο Κανσέλο που είναι τιμωρημένος. Δεν αποκλείεται η απουσία αυτού να φέρει την… εσπευσμένη επιστροφή του Κάιλ Γουόκερ. Το ερώτημα είναι τι θα κάνει στην επίθεση ο Γκουαρντιόλα. Ο Ζεσούς επιστρέφει στα ευρωπαϊκά παιχνίδια μετά την τιμωρία του και η πρόσφατη εικόνα του ήταν εκπληκτική: σημείωσε τέσσερα γκολ απέναντι στην Γουότφορντ. Αν δεν δούμε τον Ζεσούς, ο Γκουαρντιόλα θα παίξει με το γνωστό σχήμα που θέλει τον Φόντεν και τον Μαχρέζ να κινούνται… περιμετρικά στην περιοχή, σε ρόλο “κάτι σαν επιθετικοί”.

Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης (22:00): Η Ρεάλ πηγαίνει στα ημιτελικά χωρίς το άγχος και την πίεση του πρωταθλήματος. Απομένει μόνο η μαθηματική επιβεβαίωση της επιστροφής της στην κορυφή του ισπανικού ποδοσφαίρου. Η Ρεάλ σίγουρα θα πάει στο Μάντσεστερ με πρώτο στόχο να μη χάσει και με κλειστούς χώρους. Όπως είχε κάνει και στο Παρίσι στο ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν στους “16” του θεσμού. Επιστρέφει ο Μιλιτάο, που εξέτισε την ποινή του.

H εκτίμηση για το στοίχημα: Είναι πάρα πολύ χαμηλά η απόδοση της Σίτι. Σε έναν ημιτελικό Champions League απέναντι στη σπουδαία Ρεάλ Μαδρίτης, το να βρίσκουμε τον άσο της Σίτι στο 1.45 και την πρόκριση κοντά στο 1.30 είναι τουλάχιστον… προκλητικό. Δεν υπάρχει η παραμικρή αξία σε αυτά τα σημεία, έστω και αν οι Βρετανοί είναι το φαβορί. Φαβορί ναι, αλλά στοιχηματικά δεν υπάρχουν αυτές οι αποδόσεις. Η Ρεάλ θα κατέβει με κλειστούς χώρους, η Σίτι θα θελήσει να επιτεθεί. Τι αξίζει απ’ αυτό το πρώτο ματς; Θα πάμε στοίχημα με 2-3 γκολ στο ματς που το συναντάμε στο 2.05.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *