Προγνωστικά

Μπέρμιγχαμ – Μίλγουολ: Υπάρχει φαβορί

on

Μπέρμιγχαμ – Μίλγουολ (17:00): Η 44η αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ έφτασε και η μάχη για την αγωνιστική Ανάσταση πλησιάζει. Μια ανάσταση που δεν θα γευτούν όλες οι υποψήφιες ομάδες. Στο St Andrew’s Trillion Trophy Stadium η γηπεδούχος θα έχει πολύ δύσκολο έργο. Θα παλέψει για το καλύτερο με την προοπτική να αποφύγει να μπει σε περιπέτειες αλλά η αντίπαλος της είναι σε φόρμα. Η Μπέρμιγχαμ που στα τελευταία πέντε παιχνίδια μετράει, τρεις ήττες, μια ισοπαλία και μια νίκη βρίσκεται στην 20η θέση με 45 βαθμούς.

Μπέρμιγχαμ – Μίλγουολ (17:00): Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη τρέχουν στον δεύτερο γύρο με σπασμένα φρένα και θέλουν να διεκδικήσουν τις ελπίδες που τους αναλογούν για την άνοδο. Στην 7η θέση με 65 βαθμούς και με δυο νίκες, δυο ισοπαλίες και μια ήττα στα πέντε τελευταία παιχνίδια τους θα προσπαθήσουν να κυνηγήσουν το θαύμα. Κυρίως είναι δυνατοί εντός έδρας αλλά και εδώ δεν νομίζουμε πως οι γηπεδούχοι τους τρομάζουν.

Μπέρμιγχαμ – Μίλγουολ (17:00): Στο παιχνίδια αυτό θα πάρουμε ένα πολύ συνειδητό ρίσκο. Μας αρέσει στο δεύτερο γύρο η ομάδα των λεόντων και μας αρέσει ακόμη η απόδοση που δίνει η νίκη τους στο συγκεκριμένο ματς. Εμείς θα Πάμε στοίχημα με το διπλό σε απόδοση 2.27.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *