Προγνωστικά

Μπραν – Μπρίνε: Με άμυνα για το 2.15

on

Μπραν – Μπρίνε (19:00): Αναμέτρηση για την 12η αγωνιστική στο Μπέργκεν. Η Μπράν κάνει πορεία πρωταθλητισμού και φαντάζει ως το απόλυτο φαβορί στην κούρσα του τίτλου. Στο 6-0 επί της Φρέντρισκταντ έφτασε τις 10 (!) σερί νίκες, επτά για το πρωτάθλημα και τρεις για το Κύπελλο. Πορεύεται αήττητη, με απολογισμό 29 βαθμούς μετά από 11 αγωνιστικές. Στο +6 από την 2η Στάμπαεκ και με ένα ματς λιγότερο. Στις 9Ν-2Ι-0Η το ρεκόρ της, με γκολ 34-7…

Στόχος της Μπρίνε είναι η σωτηρία και έχει καλές πιθανότητες να τον πετύχει. Το 0-0 απέναντι στη Στιόρνταλς Μπλινκ δεν ήταν το επιθυμητό αποτέλεσμα, όμως διεύρυνε το αήττητο σερί της Μπρίνε στα πέντα παιχνίδια. Διάστημα στο οποίο έχει τρεις ισοπαλίες και δύο νίκες. Είναι 13η, στο +3 από τη ζώνη του υποβιβασμού με ένα ματς λιγότερο. Μετράει συνολικά 2Ν-3Ι-6Η, με γκολ 11-15.

Μπραν – Μπρίνε (19:00): Η Μπραν θέλει και μπορεί να κάνει παράσταση για έναν ρόλο την υπόθεση τίτλος. Είναι ξεκάθαρα η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας. Παίζει κυριαρχικό ποδόσφαιρο, έχει πολύ καλό ρόστερ για τα δεδομένα της κατηγορίας και επιβάλλει το παιχνίδι της με σχετική άνεση. Θαυμαστή η συνέπεια στη δημιουργία, σκοράρει κατά ρυπάς και αμύνεται με σιγουριά. Η Μπρίνε κάνει κατάθεση ψυχής στα παιχνίδια της. Προσπαθεί έτσι να υπερκεράσει το έλλειμμα ποιότητας και για την ώρα τα καταφέρνει. Μοιραία θα έρθουν και άσχημα σερί, εκεί όπου θα πρέπει να δείξει χαρακτήρα. Σκοράρει με το σταγονόμετρο, το παλεύει ανασταλτικά αλλά έχει κενά.

Δεν χρειάζεται και κάποια ιδιαίτερη ανάλυση. Η εικόνα των ομάδων τα λέει όλα. Από την απόδοση και τα κέφια της Μπραν εξαρτάται η μοίρα του αγώνα. Θα παίξει άμυνα και όπου βγει η Μπρίνε, δύσκολα όμως θα αντέξει στην πίεση. Αναμενόμενα χαμηλές οι αποδόσεις, αξίζει το ρίσκο μιας ειδικής επιλογής υπέρ του φαβορί. Και θα πάμε στοίχημα να κερδίσει η Μπραν και τα δύο ημίχρονα στο 2.15 της Stoiximan.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *