Προγνωστικά

Φινλανδία – Δανία: Δυνατή τιμή

on

Προγνωστικά στοιχήματος για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Φινλανδία – Δανία, για τα προκριματικά Euro 2024.

Φινλανδία – Δανία (19:00): Ολοταχώς για την πρόκριση στα τελικά του EURO 2024 για δεύτερη φορά στην ιστορία της, βαδίζει η Φινλανδία. Το τέλος του πρώτου γύρου την βρίσκει να απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής, μετά το μεγάλο διπλό της Πέμπτης (7/9) απέναντι στο Καζακστάν, με το οποίο ισοβαθμούσε μέχρι τότε. Η ομάδα του Μάρκου Κανέρβα πέτυχε μια άκρως επαγγελματική νίκη με 1-0, χάρη σε τέρμα του Άντμαν (78’). Αυτή ήταν η τέταρτη διαδοχική νίκη, μετά την ήττα της πρεμιέρας από τη Δανία και μάλιστα με μηδέν παθητικό. «Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη, απέναντι σε έναν αντίπαλο που βρισκόταν σε φόρμα. Μπορεί να μην κάναμε το καλύτερο παιχνίδι μας, αλλά μετράει το αποτέλεσμα. Παρ’ όλα αυτά, πρέπει να μείνουμε ταπεινοί, γιατί ο δρόμος είναι ακόμη μακρύς» ήταν τα λόγια του ομοσπονδιακού προπονητή. Αν καταφέρει να πάρει απόψε βαθμό ή βαθμούς, θα κάνει το καθοριστικότερο βήμα για την επίτευξη του στόχου. Δεν προέκυψαν επιπλέον προβλήματα. Δεν υπολογίζονται οι Βαϊσάνεν (αμυντικός), Λουντ (μέσος) και Φορς (επιθετικός).

Με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία ταξίδεψε στο Ελσίνκι η Δανία για το ντέρμπι κορυφής με αντίπαλο τη Φινλανδία. Στο παιχνίδι που προηγήθηκε την Πέμπτη (7/9) με αντίπαλο το Σαν Μαρίνο, πήρε το καλύτερο… μπουστάρισμα, καθώς έφτασε στο ευρύ 4-0, χωρίς να ξοδέψει και πολλές δυνάμεις. Στο πρώτο ημίχρονο το ματς είχε τελειώσει, αφού το σκορ ήταν 3-0, χάρη στα τέρματα των Χόιμπεργκ (26’), Μέλε (28’) και Βιντ (40’). Στο δεύτερο «έβγαλε το πόδι από το γκάζι» και στις καθυστερήσεις ο Πόουλσεν διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Ήταν η τρίτη νίκη σε πέντε αγώνες για την ομάδα του Κάσπερ Χιούλμαντ, η οποία έχει επίσης την ισοπαλία με τη Σλοβενία και την απροσδόκητη ήττα από το Καζακστάν, η οποία έχει κάνει… μύλο τον 8ο προκριματικό όμιλο. Το αποψινό θεωρείται κομβικό ματς για τη συνέχεια, αφού πλέον μειώνονται τα περιθώρια για διόρθωση των λαθών. Έχει ουσιαστικά πλήρη αποστολή, καθώς απουσιάζει μόνο ο μέσος Ντάμσγκορντ λόγω τραυματισμού.

Φινλανδία – Δανία (19:00): Ντέρμπι με φόντο την κορυφή του γκρουπ. Διαφωνώ με τον τόσο μεγάλο φαβοριτισμό της Δανίας απέναντι σε μια ομάδα, η οποία, καλώς ή κακώς, βρίσκεται στην κορυφή. Δεν ασχολούμαι με σημείο και πάω στην επιλογή του Goal/Goal στο εξαιρετικό 2.07.

About Stratos Konstantinou

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *