Προγνωστικά

Σάντος – Κρουζέιρο: Μεγάλο κίνητρο

on

Προγνωστικά στοιχήματος για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Σάντος – Κρουζέιρο, για το πρωτάθλημα στην Α’ Βραζιλίας.

Σάντος – Κρουζέιρο (01:00): Η Σάντος έχει πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής μια απογοητευτική σεζόν, όμως έχει ακόμη τη δυνατότητα να ανατρέψει την κατάσταση πλήρως. Έχει αρκετές αγωνιστικές μπροστά της να το γυρίσει, αλλά ματς σαν κι αυτό με την Κρουζέιρο, πλέον έχουν γίνει must win. Προέρχεται από δυο κακές σερί ήττες με 2-0 κόντρα σε Αμέρικα Μινέιρο και Ατλέτικο Μινέιρο, που «πόνεσαν». Ειδικά αυτή με την Αμέρικα την έβαλε σε μεγαλύτερους μπελάδες. Είναι στην 17η θέση με 21 βαθμούς σε 22 ματς, οπότε καταλαβαίνει κανείς σε πόσο δύσκολη θέση είναι. Μουρμούρα έχει μπόλικη, σκοράρει δύσκολα έχοντας 21 γκολ, ενώ δέχεται 36 τέρματα. Αν δεν βελτιωθεί η αμυντική της λειτουργία θα «χαιρετήσει». Εκτός από την αναμέτρηση με την Κρουζέιρο είναι μόνο ο τραυματίας Φελίπε Ζόναταν.

Η Κρουζέιρο από τη δική της πλευρά είχε ξεκινήσει φοβερά στις πρώτες δέκα αγωνιστικές του πρωταθλήματος, ήταν στην πρώτη πεντάδα, όμως μετά είχε μια σημαντική καθίζηση που την έχει φέρει πολύ μακριά από τις πρώτες θέσεις. Δεν πρόκειται να κινδυνέψει, όμως θέλει να είναι στην πρώτη 12αδα. Έχει μετά από 22 ματς 26 βαθμούς και αν και απέχει 5 από την επικίνδυνη ζώνη είναι πολύ καλύτερη ομάδα από τις από κάτω της. Προέρχεται από «λευκή» ισοπαλία με την Μπραγκαντίνο στην έδρα της, αλλά το κακό είναι ότι αγνοεί τη νίκη εδώ και 8 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, κάτι που αναπόφευκτα την έχει φέρει τόσο χαμηλά στη βαθμολογία. Τρία σημαντικά προβλήματα εδώ και καιρό για την Κρουζέιρο, ενόψει της αναμέτρησης με τη Σάντος, καθώς είναι εκτός οι τραυματίες Ραφαέι Μπιλού, Ραμίρο και Γουέσλεϊ Γκασολίνα.

Σάντος – Κρουζέιρο (01:00): Η Σάντος θέλει πάση θυσία τρίποντο κόντρα στην Κρουζέιρο, γιατί ειδάλλως θα μπλέξει για τα καλά. Ήδη είναι στην επικίνδυνη ζώνη, για αυτό και παίζουν «τελικό». Ο άσος είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα, όμως το κίνητρο είναι σαφώς πολύ μεγάλο για τους γηπεδούχους. Πάμε με 1 στο 2.50.

About Stratos Konstantinou

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *