Προγνωστικά

Ισπανία – Τσεχία: Στα μέτρα της

on

Ισπανία – Τσεχία (21:45): Κατάφερε και πήρε την πρώτη της νίκη στο Nations League η Ισπανία επικρατώντας 1-0 της Ελβετίας εκτός έδρας με ένα γκολ του Σαράμπια. Έκανε σεφτέ μετά τις ισοπαλίες με Πορτογαλία και Τσεχία, φτάνοντας τους πέντε βαθμούς και είναι δεύτερη πίσω από την πρωτοπόρο Πορτογαλία που έχει εφτά. Οι Τσέχοι από την άλλη γνώρισαν την πρώτη τους ήττα μετά από δύο αγώνες. Με 2-0 ηττήθηκαν στην Πορτογαλία και έχουν δεύτερο σερί δύσκολο εκτός έδρας ματς.

Ίσως στο καλύτερο παιχνίδι έως τώρα απ’ αυτά που έχουν γίνει στον όμιλο, Ισπανία και Τσεχία είχαν έρθει ισόπαλοι 2-2 στις 5 Ιουνίου. Οι Τσέχοι προηγήθηκαν δύο φορές, με την Ισπανία να ισοφαρίζει αρχικά στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους σε 1-1, ενώ το τελικό 2-2 ήρθε με γκολ του Μαρτίνεθ στο 90′. Γενικά ο όμιλος είναι αρκετά ανοιχτός και παρακολουθούμε πολύ ωραία παιχνίδια. Όπως είπαμε, Πορτογάλοι είναι στους 7, Ισπανοί στους 5, Τσέχοι στους 4.

Ισπανία – Τσεχία (21:45): Σίγουρα φαβορί η Ισπανία στο ματς που θα γίνει στο “Λα Ροσαλέδα”, θέλουν δεύτερη σερί νίκη είτε για να μείνουν κοντά στους Πορτογάλους, είτε για να προσπεράσουν. Ιδιαίτερες απουσίες για τον Λουίς Γκαρσία δεν υπάρχουν, αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με λίγες αλλαγές σε σχέση με όσα είδαμε στο παιχνίδι κόντρα στην Ελβετία. Χωρίς προβλήματα και η Τσεχία, θέλει να κάνει μια ανάλογη εμφάνιση με εκείνη στο πρώτο ματς, που έχασε τη νίκη στα τελευταία λεπτά.

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Μπορούμε να δούμε ένα ανάλογο παιχνίδι με αυτό στην Τσεχία. Με τις δύο ομάδες να παίζουν επιθεικά και να έχουμε περισσότερα από δύο γκολ στο παιχνίδι. Τούτη τη φορά πάντως το προβάδισμα το έχει σίγουρα η Ισπανία, που παίζει στην έδρα της και δείχνει να βελτιώνεται. Θα πάμε στοίχημα με άσο και over 2,5 γκολ σε απόδοση 1.92.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *