Προγνωστικά

Κλερμόν – Μονακό: Ποιότητα στο 2.07

on

Προγνωστικά στοιχήματος για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Κλερμόν – Μονακό, για το πρωτάθλημα στη Ligue 1.

Κλερμόν – Μονακό (16:00): Μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις της περσινής σεζόν στη Γαλλία. Ο λόγος για την Κλερμόν, που διέθετε ένα πολύ περιορισμένο μπάτζετ, αλλά η παρουσία της ήταν εξαιρετική και τερμάτισε στην όγδοη θέση, μαζεύοντας 59 βαθμούς. Είχε μια συμπαθητική πορεία σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος, αλλά από τον Απρίλιο και μετά κατέγραψε σερί πέντε νικών και συνολικά είχε οκτώ νίκες στα τελευταία δέκα ματς με μόλις μία ήττα. Μάλιστα, την τελευταία αγωνιστική επικράτησε στην έδρα της Παρί Σεν Ζερμέν με 3-2! Τη μεταγραφική περίοδο απέκτησε δύο κεντρικούς αμυντικούς, τον Κοφριέ από τη Σπαρτάκ Μόσχας και τον Πελμάρ από τη Βασιλεία και είναι εμφανές ότι θέλησε να στηριχθεί στην επιτυχημένη βάση της προηγούμενης χρονιάς. Σημαντική απώλεια του εξτρέμ, Καουί. Προπονητής παραμένει ο Πασκάλ Γκαστιέν, που είναι στον πάγκο από το 2017.

Απογοήτευση η περασμένη σεζόν για τη Μονακό και ειδικότερα το φίνις που πραγματοποίησε. Έπρεπε να κάνει απλά και βασικά πράγματα για να πάρει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, αλλά τα έκανε… θάλασσα. Στις τελευταίες επτά αγωνιστικές είχε μόλις μία νίκη και ουσιαστικά φέτος θα περιοριστεί στο ένα ματς την εβδομάδα. Ίσως αυτό σε αγωνιστικό επίπεδο, κι όχι οικονομικό, να της κάνει και καλό. Προσέλαβε νέο προπονητή τον Άντι Χίτερ, που είχε μείνει εκτός για έναν χρόνο, μετά την τριετή του θητεία σε Άιντραχτ και τον έναν χρόνο στην Γκλάντμπαχ. Απέκτησε τον Σαλισού από τη Σαουθάμπτον και τον τερματοφύλακα Κεν από τη Σάλτσμπουργκ, ενώ η μεγάλη απώλεια είναι ο Ντισασί, που αποκτήθηκε από την Τσέλσι αντί 45 εκατ. ευρώ. Ποιότητα σαφώς και υπάρχει ενώ με έναν έμπειρο προπονητή, όπως ο Άντι Χίτερ, αναμένεται να αποβάλλει μπόλικη από την αφέλεια που τη διέκρινε πέρυσι, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν θα παίζει επιθετικά.

Κλερμόν – Μονακό (16:00): Η Μονακό πλέον θα ρίξει όλο το βάρος στο πρωτάθλημα. Πιστεύουμε ότι ο ενθουσιασμός της νέας αρχής κόντρα σε μια ομάδα που της λείπει το ταλέντο θα κάνει τη διαφορά. Διπλό στο 2.07.

About Stratos Konstantinou

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *