Προγνωστικά

Μπρέντφορντ – Τότεναμ: Προσεκτικά

on

Προγνωστικά στοιχήματος για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Μπρέντφορντ – Τότεναμ, για το πρωτάθλημα στην Premier League.

Μπρέντφορντ – Τότεναμ (16:00): Λίγες οι αλλαγές που αποφάσισε να κάνει η Μπρέντφορντ στο ρόστερ της. Ήδη, πάντως, έχει ξοδέψει κάτι παραπάνω από 60 εκατομμύρια ευρώ και όλα αυτά για 3 προσθήκες: Πήρε με 27 τον Κόλινς (στόπερ) από τη Γουλβς, με 25 τον Σάντε (εξτρέμ) και με 13 τον Φλέκεν (τερματοφύλακας) από την Φράιμπουργκ. Μάλιστα, ο Γερμανός πορτιέρο θα αποτελέσει ουσιαστικά τον αντικαταστάτη του Ράγια που όλα δείχνουν ότι θα συνεχίσει στην Άρσεναλ. Κοινώς, ήταν από την πρώτη στιγμή προετοιμασμένη για αυτό το σενάριο. Σαφώς, το μεγάλο πρόβλημα παρατηρείται στην κορυφή της επίθεσης, εκεί όπου μέχρι τον Ιανουάριο του 2024 δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Ιβάν Τόνι. Έτοιμος ο Εμπεμό, ξεπέρασε τον τραυματισμό του και υπολογίζεται για την πρεμιέρα, όπως και οι Χένρι και Ντασίλβα. Η κατάσταση με Νόργκααρντ (αμυντικός μέσος) και Ονιέκα (κεντρικός μέσος) θα κριθεί την ημέρα του αγώνα.

Πώς είναι η ζωή στην Τότεναμ χωρίς τον κορυφαίο σκόρερ στην ιστορία της; Η απάντηση θα δοθεί στο γήπεδο. Εκεί που σίγουρα θα λείψουν τα γκολ του Χάρι Κέιν, ο οποίος μετά από 435 συμμετοχές και 280 γκολ, πωλήθηκε στην Μπάγερν Μονάχου έναντι 100 εκατομμυρίων ευρώ. Έχει βγει στην αγορά η Τότεναμ για τον αντικαταστάτη του, αλλά δεν είναι εύκολο να βρεις παίκτη αντίστοιχης κλάσης. Υπάρχει στο ρόστερ ο Ριτσάρλισον, αποκτήθηκε ο 19χρονος Αργεντινός φορ, Βελίζ, αλλά δεδομένα δεν μπορούν μόνοι τους να καλύψουν το κενό. Και όλα αυτά, σε μία σεζόν που έχει και νέο προπονητή, τον Ποστέκογλου (Σέλτικ). Δύσκολο το έργο του, ειδικά από την στιγμή που οι «πετεινοί» προέρχονται από κακή σεζόν, μένοντας στην 8η θέση και εκτός Ευρώπης. Αποκτήθηκε ο Μάντισον (μεσοεπιθετικός), ο Φαν ντε Φεν (στόπερ) και ο Βικάριο (τερματοφύλακας), ενώ συνεχίζουν και οι Κουλουσέφσκι και Πόρο, μιας και πλέον αποκτήθηκαν με μεταγραφή από Γιουβέντους και Σπόρτινγκ, αντίστοιχα. Δίνονται εκτός Μπεντακούρ (κεντρικός μέσος), Γκιλ (εξτρέμ), Σεσενιόν (μπακ-χαφ), αμφίβολος ο κεντρικός μέσος Εντομπελέ.

Μπρέντφορντ – Τότεναμ (16:00): Πολύ χαμηλά δίνονται τα γκολ. Και χωρίς λόγο. Δεν έχει νόημα να πάμε στο 1.56 του Goal/Goal. Θα πάμε με τη λογική ότι και οι δύο ομάδες θα μπουν προσεκτικά στην πρεμιέρα τους και όπου βγάλει. Το Χ Ημίχρονο το βρίσκουμε στο 2.32.

About Stratos Konstantinou

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *