Προγνωστικά

Λουκέρνη – Γιούνγκ Μπόις: Διπλασιάζει και κάτι…

on

Προγνωστικά στοιχήματος για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Λουκέρνη – Γιούνγκ Μπόις, για το πρωτάθλημα στην Α’ Ελβετίας.

Λουκέρνη – Γιούνγκ Μπόις (17:30): H Λουκέρνη υποδέχεται ίσως τη καλύτερη ομάδα του φετινού πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι έχουν δύσκολη αποστολή στέκονται καλά σε αυτό το νέο ξεκίνημα και έχουν καταφέρει να μαζέψουν μέχρι τώρα τέσσερις βαθμούς και να βρίσκονται στη μέση της βαθμολογίας. Οι υποχρεώσεις στα προκριματικά του Κόνφερανς μετά την πρόκριση απέναντι στη Τζουργκάρντεν συνεχίζονται και τα παιχνίδια απέναντι στη Χιμπέρνιαν θα απορροφήσουν μεγάλο μέρος της ενέργειας της ομάδας. Και αυτό φάνηκε και την προηγούμενη αγωνιστική του Ελβετικού Πρωταθλήματος με την ήττα με 2-1 από τη Σεντ Γκάλεν. Εϊναι δύσκολο για ομάδες σα τη Λουκέρνη να έχουν συνεχόμενες υποχρεώσεις και δυο μάλιστα διαφορετικές οργανώσεις. Αυτό που κρατάμε είναι η συχνότητα και η συνέπεια που έχει στο σκοράρισμα η ομάδα του Μάριο Φρικ. Σε αυτό το παιχνίδι όμως θα δώσουμε τον πρώτο λόγο στην αντίπαλη ομάδα και ρίχνοντας μια ματιά στην προϊστορία των αναμετρήσεων θα πούμε πως οι γηπεδούχοι έχουν περάσει πολλές φορές με το διπλό από το στάδιο Σουίσπορινα.

Η Γιούνγκ Μπόις το βαρύ όνομα της Ελβετίας στο ποδόσφαιρο βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με 7 βαθμούς έχοντας συγκάτοικο τη Ζυρίχη. Οι φιλοξενούμενοι συνεχίζουν κι αυτοί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά έχουν προλάβει να πάρουν κάποιες ανάσες. Η Γιούνγκ Μπόις εντός συνόρων έχει καταφέρει μερικές εμφατικές νίκες ενώ και η επιθετική λειτουργία της ομάδας δείχνει να λειτουργεί ρολόι. Σε πέντε παιχνίδια οι φιλοξενούμενοι έχουν κατορθώσει να βρουν δίχτυα 16 φορές. Είναι το πρώτο φαβορί στην αναμέτρηση και πιστεύουμε πως θα καταφέρουν να σκοράρουν για περισσότερες από μια φορές στο ματς.

Λουκέρνη – Γιούνγκ Μπόις (17:30): Η εξαιρετική φόρμα των φιλοξενούμενων αλλά και η άκρως εντυπωσιακή επιθετική τους λειτουργία σε συνδυασμό με την πολύ μεγάλη απόδοση και μας οδηγούν σε ένα combo bet το οποίο συνδυάζει το 2 & Over 1,5 στην αναμέτρηση για τη Γιούνγκ Μπόις και διπλασιάζει το ποντάρισμα μας. Στο 2.07, για την ακρίβεια.

About Stratos Konstantinou

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *