Προγνωστικά

ΚΠΡ – Σέφιλντ: Δεν ξεφεύγει ο ρυθμός

on

ΚΠΡ – Σέφιλντ (21:45): Mε το ματς της Παρασκευής ανοίγει η αυλαία της 45ης αγωνιστικής της Τσάμπιονσιπ. Η μεγάλη ώρα φτάνει και μια στροφή πριν από τη λήξη της κανονικής περιόδου πολλά έχουν ξεκαθαρίσει ενώ κάποια παραμένουν ακόμη ανοιχτά. Η γηπεδούχος δεν έχει κερδίσει κανέναν από τους τελευταίους 4 αγώνες ενάντια στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και αυτό αποτελεί μια κακή προϊστορία. Ενώ δεν δείχνει να διάγει και το καλύτερο αγωνιστικό της διάστημα καθώς προέρχεται από τρεις ήττες, μια ισοπαλία και μονάχα μια νίκη τον τελευταίο καιρό. Κι δεν έχει κάτι που να κυνηγά, ένα πρέπει που να την κινητοποιεί.

ΚΠΡ – Σέφιλντ (21:45): Οι φιλοξενούμενοι έχουν σκαρφαλώσει στην έκτη θέση και ρίχνουν κλεφτές ματιές προς τα επάνω περιμένοντας να εμπλακούν στα παιχνίδια ανόδου. Προέρχονται από δυο νίκες, δυο ισοπαλίες και μια μόνο ήττα πιστοποιώντας την αγωνιστική τους άνοδο. Τα τέσσερα μάλιστα από τα πέντε αυτά παιχνίδια είναι Under 2.5 γκολ με την ομάδα του Πολ Χέκινγμποτομ να μην αφήνει τα παιχνίδια να ξεφύγουν από τον αγωνιστικό της έλεγχο.

ΚΠΡ – Σέφιλντ (21:45): Οι φιλοξενούμενοι θέλουν πιο πολύ τη νίκη αλλά δεν είμαστε σίγουροι πως εκτός έδρας θα μπορέσουν να τη πάρουν. Είμαστε όμως πιο σίγουροι ότι θα επιβάλλουν τον αγωνιστικό ρυθμό τους . Εμείς θα Πάμε στοίχημα με το Under 2.5 σε απόδοση 1.90.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *