Προγνωστικά

Μπιλμπάο – Ατλέτικο Μαδρίτης: Έτοιμες να το ανοίξουν

on

Μπιλμπάο – Ατλέτικο Μαδρίτης (22:00): Αντέδρασε στα αρνητικά αποτελέσματα και πήρε σημαντική νίκη με 3-2 μέσα στην Κάντιθ. Έκανε εκρηκτικό ξεκίνημα στο ματς, προηγήθηκε στο 3ο λεπτό και στο 33′ είχε φτάσει στο 0-3. Πίστεψε ότι τελείωσε το ματς και παραλίγο να την… πατήσει. Δέχθηκε την μείωση στο 56′ και στο 71′ έμεινε με δέκα παίκτες. Στο 87′ έγινε το 2-3 και μέχρι να λήξει το ματς… δεινοπάθησε, ενώ την έσωσε και το δοκάρι από την ισοφάριση. Πλέον κυνηγάει την 7η θέση, η οποία άνοιξε έπειτα από την κατάκτηση του τροπαίου από την Μπέτις και είναι ο μοναδικός τρόπος να βγει Ευρώπη.

Μπιλμπάο – Ατλέτικο Μαδρίτης (22:00): Δεν μπορεί να βρει πατήματα με τίποτα και εκεί που κερδίζει την μια, κάνει γκέλα την επόμενη. Την περασμένη αγωνιστική υποδέχθηκε την Γρανάδα και έμεινε στο 0-0, σε ένα ματς που δεν μπόρεσε να σκοράρει παρότι είχε ευκαιρίες. Δίνει μάχη για την 2η θέση με τις Μπαρτσελόνα και Σεβίλλη και δεν έχει άλλα περιθώρια μέχρι το φινάλε, ενώ έχει και ζόρικο πρόγραμμα. Ακολουθεί το εντός έδρας ντέρμπι με την Ρεάλ, η οποία θα είναι άμεσα πρωταθλήτρια και μαθηματικά. Τώρα που ξεμπέρδεψε από τις υπόλοιπες διοργανώσεις πρέπει να αφιερωθεί στη 2η θέση. Εκτός έδρας βγάζει αδυναμίες πάντως πολλές φορές μέσα στη σεζόν.

Μπιλμπάο – Ατλέτικο Μαδρίτης (22:00): Η Μπιλμπάο μπορεί να κυνηγήσει την 7η θέση και δεν αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη. Η Ατλέτικο δεν είναι καλά, αλλά μπορεί να κινδυνέψει ακόμα και η 4η θέση, οπότε δεν την παίρνει για άλλες γκέλες. Υπάρχει αξία στα γκολ. Πάμε στοίχημα με το Over 2.5 σε απόδοση 2.35.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *