Προγνωστικά

Φέγενορντ – Μαρσέιγ: Με το γκολ στο μυαλό

on

Φέγενορντ – Μαρσέιγ (22:00): Όπως και ο άλλος ημιτελικός του Europa Conference League μεταξύ Λέστερ και Ρόμα, έτσι και αυτός είναι πολύ ανοιχτός. Και ξεκάθαρο φαβορί για την πρόκριση δεν υπάρχει. Φέγενορντ και Μαρσέιγ είναι δύο ισοδύναμες ομάδες, με πολλά κοινά στοιχεία μάλιστα. Είναι φανερό και από το σετ αποδόσεων, που είναι πολύ ψηλά. Για την πρόκριση υπάρχει ένα μικρό προβάδισμα στη Μαρσέιγ στους περισσότερους, για να το επιβεβαιώσει η ομάδα του Σαμπάολι θα πρέπει να έχει καλή αμυντική λειτουργία.

Ο λόγος; Η Φέγενορντ είναι μια κλασική ολλανδική ομάδα που επιτίθεται με πολλούς τρόπους. Που φτάνει εύκολα στην αντίπαλη περιοχή και φτιάχνει πολλές φάσεις σε κάθε της παιχνίδι. Η Μαρσέιγ στην Τούμπα, όπου κέρδισε 1-0 και προκρίθηκε απέναντι στον ΠΑΟΚ, έδειξε πολύ ευάλωτη αμυντικά. Για όσους είδαν το ματς, θα διαπίστωσαν ότι ο ΠΑΟΚ από το ξεκίνημα άρχισε να φτιάχνει ευκαιρίες. Ήταν άτυχος και έπεσε πάνω στον καταπληκτικό Ματαντά.

Φέγενορντ – Μαρσέιγ (22:00): Αν δεν προσέξουν οι Μασσαλοί μπορεί να πάθουν ζημιά από την επιθετική Φέγενορντ, που είναι πολλές φορές αποτελεσματική. Είναι πολύ ποιοτική και η Μαρσέιγ από τη μέση και μπροστά, επιστρέφει και ο Μίλικ που δεν έπαιξε στα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ. Γενικά περιμένω ένα παιχνίδι επιθετικό, με φάσεις και από τις δύο πλευρές. Κι αυτή θα είναι και η βάση μας για τη στοιχηματική επιλογή.

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Η φιλοσοφία και ο τρόπος με τον οποίο αγωνίζονται οι δύο ομάδες μας οδηγούν σε γκολ. Μπορούν να βρουν δίχτυα και οι δύο ομάδες, μπορούν να μας προσφέρουν ένα ωραίο παιχνίδι με θέαμα. Περισσότερο από εκείνο της Λέστερ με τη Ρόμα, που η τακτική θα είναι σε πρώτο πλάνο. Πάμε στοίχημα με Goal/Goal και over 2,5 γκολ σε απόδοση 1.96.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *