Προγνωστικά

Κρίσταλ Πάλας – Άρσεναλ: Γκολ στο 1.94

on

Προγνωστικά στοιχήματος για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Κρίσταλ Πάλας – Άρσεναλ, για το πρωτάθλημα της Premier League.

Κρίσταλ Πάλας – Άρσεναλ (22:00): Με 1-0 από την έδρα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ πέρασε η Κρίσταλ Πάλας στην πρεμιέρα με γκολ του Έντουαρντ. Πέτυχε τρία γκολ, μέτρησε το ένα, μιας και ο Αγιού στο πρώτο ημίχρονο και ο Έντουαρντ στο δεύτερο είχαν από ένα ακυρωθέν τέρμα για οφσάιντ. Συντριπτικά καλύτερη η ομάδα του Χότζσον, θα μπορούσε να είχε «καθαρίσει» πολύ εύκολα από αυτό το ρευστό 1-0 και είχε σημαντικές ευκαιρίες να σκοράρει κι άλλο. Για την ακρίβεια, έβγαλε τόσο καλή εικόνα (ίσως, βέβαια, να ήταν και ο αντίπαλος που δεν ήταν δυνατός) λες και ήταν η συνέχεια της περασμένης σεζόν. Πέρσι, θυμίζουμε, με τον Βιεϊρά στον πάγκο κινδύνευσε αλλά με το που ανέλαβε ο Ρόι Χότζσον έκανε περίπατο, έβγαλε καλή εικόνα και βγήκε αμέσως από την κουβέντα περί παραμονής. Αν είναι όντως σε καλό επίπεδο, αυτό είναι ένα ωραίο τεστ για να δείξει πράγματα. Έχασε αρκετούς παίκτες, με κορυφαίο τον Ζαχά και έχει κάνει μόλις δύο κινήσεις, τον αμυντικό μέσο, Λέρμα και τον νεαρό μεσοεπιθετικό, Ματέους Φράνκα με 20 εκατομμύρια ευρώ από την Φλαμένγκο. Βέβαια, τόσο ο Φράνκα, όσο και ο Ολίσε (υπέγραψε νέο συμβόλαιο) και ο Χιουζ (κεντρικός μέσος) είναι εκτός για το ντέρμπι.

Η Άρσεναλ μπήκε κι εκείνη με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα, κυριαρχώντας στο 2-1 επί της Νότιγχαμ Φόρεστ. Βέβαια, τα βρήκε σκούρα στο να βρει φάσεις απέναντι στην αντίπαλό της που έριξε πολύ μεγάλο βάρος στην αμυντική λειτουργία και έπαιξε πολύ κλειστά. Το γκολ του Ενκέτια στο 26’ και η γκολάρα του Σάκα στο 32’ απλώς έκαναν πιο εύκολη τη δουλειά για τους «κανονιέρηδες» του Αρτέτα που έφτασαν την κατοχή, στο πρώτο ημίχρονο, κοντά στο 85%! Δέχτηκε γκολ στο 82’, αλλά ουσιαστικά δεν κινδύνευσε ιδιαίτερα. Γενικά, πάντως, φάνηκε να μην έχει μεγάλη ένταση και διάρκεια στο παιχνίδι της, αλλά ίσως να έπαιξε ρόλο ότι βρήκε δύο γκολ νωρίς και όλα έγιναν πιο απλά. Τώρα, θεωρητικά πάντα, την περιμένει πιο δυνατό τεστ. Πλήγμα για την Άρσεναλ ο τραυματισμός του Τίμπερ, υπέστη σοβαρή ζημιά στο γόνατο στο ντεμπούτο του και είναι πιθανό ο Αρτέτα να βγει ξανά στην αγορά για κεντρικό αμυντικό. Ανακοίνωσε προ ημερών τον Νταβίντ Ραγιά, τον Ισπανό τερματοφύλακα της Μπρέντφορντ και είναι πιθανό να βρίσκεται στην αποστολή. Αντίθετα, πέρα από τον Τίμπερ, θα λείψουν σίγουρα ο Γκαμπριέλ Ζέσους (επιθετικός), ο Ζιντσένκο (αριστερό μπακ) και ο Ελνένι (αμυντικός μέσος).

Κρίσταλ Πάλας – Άρσεναλ (22:00): Θα πήγαινα στο Διπλό, αλλά όχι για 1.63. Ποντάρω στο ότι η Κρίσταλ Πάλας μπορεί να βρει φάσεις και γκολ και γενικά να τη ζορίσει κάπως. Το Goal/Goal το παίρνουμε στο 1.94.

About Stratos Konstantinou

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *