Προγνωστικά

Φλίτγουντ Τάουν – Τρανμίρ: Με γκολ

on

Προγνωστικά στοιχήματος για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Φλίτγουντ Τάουν – Τρανμίρ, για το Λιγκ Τρόφι Αγγλίας.

Φλίτγουντ Τάουν – Τρανμίρ (20:00): Με Γουίγκαν και Λέστερ Κ21 παίζουν στον 4ο όμιλο του Λιγκ Τρόφι Αγγλίας (Βορράς). Η Φλίτγουντ Τάουν παίζει στη League One και δεν έχει μπει καλά στη σεζόν, για την ακρίβεια έχει πάρει μόλις 1 βαθμό (και 3-10 γκολ) σε 6 αγωνιστικές! Ο μοναδικός βαθμός που έχει πάρει είναι στην πρεμιέρα, το 1-1 εκτός έδρας με την Καρλάιλ. Από τότε, μόνο ήττες, με τελευταία το 2-1 από την Τσάρλτον, εκτός. Προηγήθηκε στο 16’, σε μία από τις λίγες καλές στιγμές που βρήκε στον αγώνα, αλλά δεν κατάφερε να πάρει κάτι. Ισοφαρίστηκε λίγο πριν «φύγει» το ημίχρονο (43’) και δέχτηκε δεύτερο γκολ στο 73’ με πέναλτι. Δεν άντεξε ως το τέλος και παρέμεινε σε δύσκολη θέση.

Η Τρανμίρ, από την πλευρά της, παίζει μία κατηγορία κάτω, στη League Two. Και δεν έχει μπει ούτε εκείνη καλά στο πρωτάθλημα. Πρόσφατα, μάλιστα, έχασε 1-0 εντός έδρας από τη Ρέξαμ με γκολ στο 57’. Δεν άντεξε παραπάνω, σε ένα παιχνίδι που δέχτηκε μεγάλη πίεση και που κάλλιστα θα μπορούσε να είχε δεχτεί παραπάνω τέρματα. Ήταν η 3η διαδοχική ήττα στο πρωτάθλημα και 5η σε 6 αγώνες ως τώρα. Το μόνο που έχει καταφέρει είναι να πάρει μία νίκη, το 3-0 επί της Χάρογκεϊτ (15/8). Επίσης, προ ημερών, έχασε με 2-0 εντός και από τη Λέστερ, για το Λιγκ Καπ Αγγλίας και για τη διαφορά δυναμικότητας (και δύο κατηγοριών) καλά το πήγε, αξιοπρεπώς έχασε.

Φλίτγουντ Τάουν – Τρανμίρ (20:00): Καμία δεν είναι σε καλή κατάσταση, αλλά υπάρχει η διαφορά μίας κατηγορίας και έτσι θα πάμε στα γκολ. Αλλαγές θα κάνουν, ευκαιρία να το… πάρουν αλλιώς: Over 2,5, στο 1.81.

About Stratos Konstantinou

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *