Προγνωστικά

Μπολόνια – Μίλαν: Αντίσταση

on

Προγνωστικά στοιχήματος για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Μπολόνια – Μίλαν, για το πρωτάθλημα της Serie A’.

Μπολόνια – Μίλαν (21:45): Πολύ δυνατός ο περσινός β’ γύρος για την Μπολόνια και αυτός είναι ο «οδηγός» και για φέτος. Ο Τιάγκο Μότα που ανέλαβε τον περασμένο Σεπτέμβριο, έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις και το γεγονός ότι παρέμεινε στην τεχνική ηγεσία είναι πολύ σημαντικό. Ρεαλιστικός στόχος είναι η είσοδος στην πρώτη δεκάδα, αλλά, σε σχέση με πέρυσι, παρουσιάζεται αποδυναμωμένη. Σε τέτοιο βαθμό που να και χρειάζεται να υπάρξουν άμεσα κάποιες προσθήκες για να καλυφθούν κενά που αφορούν στην 11άδα. Τελευταία αποχώρηση ήταν αυτή του βασικού φορ Αρναούτοβιτς, ο οποίος ακολούθησε τον δρόμο των Κυριακόπουλου (αρ. μπακ), Μεδέλ (χαφ), Σοριάνο (χαφ), Σανσόνε (εξτρέμ) και Καμπιάζο (αρ. μπακ). Αποκτήθηκαν οι Μπεουκέμα (στόπερ) και Ελ Αζουζί (χαφ) και τις τελευταίες μέρες ήρθαν οι Πος (δ. μπακ) και Ν’ Ντόιγ (αρ. εξτρέμ). Στην πρώτη επίσημη υποχρέωση νίκησε 2-0 την Τσεζένα (Serie C) και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του Κυπέλλου.

Όταν είσαι η πρωταθλήτρια και η επόμενη σεζόν σε βρίσκει στην 4η θέση, δεν το λες και επιτυχία. Στο Champions League έφτασε μέχρι τα ημιτελικά, όπου αποκλείστηκε από τη συμπολίτισσα Ίντερ, άρα, ούτε κι εκεί βρήκε χαρά. Η Μίλαν θέλει να επιστρέψει στον θρόνο, έχοντας και πάλι στον πάγκο τον Στέφανο Πιόλι, ο οποίος υπερίσχυσε στο άτυπο μπραντ ντε φερ με τον Πάολο Μαλντίνι. Ο τελευταίος ήθελε να τον διώξει για να φέρει τον Αντρέα Πίρλο, αλλά, αποχώρησε ο ίδιος. Η αποχώρηση του Τονάλι (χαφ) ήταν σημαντική, ενώ παρελθόν αποτελούν επίσης οι Ντίαθ (μεσοεπιθετικός), Ιμπραήμοβιτς (φορ), Μεσίας (εξτρέμ), Ρέμπιτς (εξτρέμ), Ντε Κετελάρε (μεσοεπιθετικός). Νέα πρόσωπα είναι οι Πούλισικ (εξτρέμ), Τσουκουέζε (εξτρέμ), Λόφτους-Τσικ (χαφ), Οκαφόρ (φορ), Μούσα (χαφ), Σπορτιέλο (κίπερ), Ρομέρο (εξτρέμ). Το ρόστερ αναβαθμίστηκε, ειδικά από τη μέση και μπροστά, κάτι που σημαίνει ότι θα χρειαστεί και χρόνος για να αποκτηθεί η απαιτούμενη χημεία. Στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας, νίκησε με σκορ 4-2 τη Νοβάρα.

Μπολόνια – Μίλαν (21:45): Προφανώς και η Μίλαν έχει τον πρώτο λόγο, αλλά, επειδή έχουν γίνει αρκετές αλλαγές και μιλάμε για πρεμιέρα, θα αφήσω στην άκρη το σημείο. Η Μπολόνια μπορεί να είναι ανταγωνιστική, ειδικά στο γήπεδό της, γι’ αυτό και θα πάω στο Goal/Goal σε απόδοση 1.82.

About Stratos Konstantinou

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *