Προγνωστικά

Κρίσταλ Πάλας – Άρσεναλ: Με επιθέσεις… φωτιά

on

Κρίσταλ Πάλας – Άρσεναλ (22:00): Δύο από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της Premier League κλείνουν το πρόγραμμα της αγωνιστικής με το μεταξύ τους παιχνίδι το βράδυ της Δευτέρας. Κρίσταλ Πάλας και Άρσεναλ έχουν πολύ θετικά αποτελέσματα το τελευταίο διάστημα, δείχνοντας κυρίως μεσοεπιθετικά ένα καταπληκτικό πρόσωπο. Επέστρεψε στα… συνηθισμένα και στις νίκες η Άρσεναλ. Μετά την ήττα από τη Λίβερπουλ επικράτησε με 1-0 εκτός έδρας της Άστον Βίλα και εξακολουθεί να έχει το πάνω χέρι για την τετράδα. Την έπιασε χθες η Τότεναμ, αλλά με δύο ματς περισσότερα.

Η ήττα από τη Λίβερπουλ ήταν η μοναδική στα οχτώ τελευταία παιχνίδια της Άρσεναλ στο πρωτάθλημα. Έξι νίκες και μια ισοπαλία έχει στα υπόλοιπα, έχοντας σκοράρει σε όλα. Πηγαίνει να παίξει ένα δύσκολο ματς απέναντι σε μια Κρίσταλ Πάλας που τρέχει ένα πάρα πολύ καλό σερί. Τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες στα έξι τελευταία ματς σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Η αλήθεια είναι πως δεν έχει κάποιον στόχο στο πρωτάθλημα η ομάδα του Πατρίκ Βιεϊρά, στο Κύπελλο έχει μια μεγάλη πρόκληση μπροστά της απέναντι στη Τσέλσι. Και δεδομένα όταν θα έρθει η ώρας θα ρίξει το βάρος εκεί, με το ματς να είναι προγραμματισμένοι για τις 16 Απριλίου στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Κρίσταλ Πάλας – Άρσεναλ (22:00): Τελευταίο παιχνίδι πριν από τη διακοπή ήταν το εντυπωσιακό 4-0 για το Κύπελλο απέναντι στην Έβερτον Στις 20 Μαρτίου, με τους Γκουέ και Ματέτα να σκοράρουν στο πρώτο ημίχρονο και τους Ζαχά και Χιουζ να διαμορφώνουν το τελικό 4-0 στο φινάλε.

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Ρίσκο να πάμε σε σημείο. Δίνω το προβάδισμα στην Άρσεναλ, είναι καλή η απόδοσή της λίγο πάνω από τον διπλασιασμό. Όμως νομίζω πως είναι περισσότερο ασφαλές να πάμε προς τα γκολ σε ένα ματς που θα έχει αρκετή δημιουργία, ανάμεσα σε ομάδες με καλές μονάδες μεσοεπιθετικά. Πάμε στοίχημα με over που αξίζει πολύ στην απόδοσή του, αφού το βρίσκουμε στο 2.12.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *