Προγνωστικά

Σοσιεδάδ – Εσπανιόλ: Σε χαμηλό τέμπο

on

Σοσιεδάδ – Εσπανιόλ (22:00): Στο Reale η Σοσιεδάδ φιλοξενεί την Εσπανιόλ για την 30η αγωνιστική. Κομβική αναμέτρηση με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον που σηκώνει κουβέντα στο στοίχημα. Στην έκτη θέση η Σοσιεδάδ με 48 βαθμούς συγκομιδή ύστερα από 29 ματς και στο -5 από την πέμπτη Μπέτις. Στη 12η θέση η Εσπανιόλ με συγκομιδή 36 βαθμούς και στο +10 από την επικίνδυνη ζώνη. Στον πρώτο γύρο η Εσπανιόλ επικράτησε 1-0.

Σοσιεδάδ – Εσπανιόλ (22:00): Η διακοπή ήρθε σ’ ένα καίριο χρονικό σημείο για τη Σοσιεδάδ ώστε να μαζέψει τα κομμάτια της και να μπει δυνατά στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος. Ο στόχος της τετράδας δείχνει να απομακρύνεται καθώς το έργο έχει γίνει πιο δύσκολο. Στο τελευταίο χρονικά ματς κόλλησε στο 0-0 με τη Σεβίλλη στην Ανδαλουσία υπό κακές καιρικές συνθήκες. Εάν υπήρχε μια ομάδα που άξιζε τη νίκη, αυτή ήταν η βάσκικη ομάδα, καθώς δημιούργησε τις περισσότερες προϋποθέσεις για γκολ. Τιμωρημένος ο εξτρέμ Γιανουζάι, τραυματίες ο φορ Κάρλος Φερνάντες, ο ηγετικός μεσοεπιθετικός Οϊαρθάμπαλ, ο μπακ Μονρεάλ και ο εξτρέμ Μπαρενετσέα.

Έφυγε με θετικό κλίμα στο μπρέικ η Εσπανιόλ. Κέρδισε τη Μαγιόρκα 1-0 στην Καταλωνία και απέκτησε σημαντικό πλεονέκτημα στη μάχη της παραμονής. Άνοιξε το σκορ στο 42’ με τον Ραουλ ντε Τομάς, είχε τις στιγμές της μετά από την ανάπαυλα να σκοράρει και δεύτερο τέρμα. Τρέχει ρεκόρ 2-2-1 στην τελευταία πεντάδα αγώνων με μοναδική ήττα στο διάστημα αυτό το 5-1 με τη Βιγιαρεάλ στο Θεράμικα. Νοκ άουτ ο βασικός τερματοφύλακας Ντιέγκο Λόπεθ και ο αρχισκόρερ Ραούλ ντε Τομάς. Τραυματίας και ο χαφ Νίκο Μελαμέδ. Με Ντιματά στην κορυφή θα πάει και Όιερ κάτω από τα δοκάρια.

Σοσιεδάδ – Εσπανιόλ (22:00): Η Εσπανιόλ είναι σε καλή μοίρα πλέον σχετικά με τη μάχη της παραμονής. Πάει και με σημαντικές απουσίες στο Σαν Σεμπαστιάν. Η Σοσιεδάδ από την άλλη δεν έχει διαθέσιμο τον καταλυτικό Γιανουζάι. Δεν ανοίγουν εύκολα τα ματς των Βάσκων, δύσκολα να ξεφύγει το σκορ. Λογικό φαβορί η γηπεδούχος που θέλει να διατηρηθεί σε ευρωπαϊκή τροχιά. Αδιάφορος οι τιμές του άσου. Πάμε στοίχημα με το under 2,5 που κυκλοφορεί στο 1.77.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *