Προγνωστικά

Κροατία – Γαλλία: Μπορούν το 1.80

on

Κροατία – Γαλλία (21:45): Ο πρώτος όμιλος στην πρώτη κατηγορία ήταν έτσι κι αλλιώς δυνατός. Και με τα αποτελέσματα της πρεμιέρας, έγινε ακόμη πιο περίπλοκος. Κροατία-Αυστρία 0-3 και Γαλλία-Δανία 1-2, ήταν τα δύο αποτελέσματα. Όποια από τις δύο χάσει εδώ, μπλέκει σε περιπέτειες. Αν σας ενδιαφέρει για το στοίχημα, τον Οκτώβριο του 2020, όταν είχαν ξαναπαίξει για το Nations League, η Γαλλία είχε κάνει «διπλό» με 2-1, με γκολ από Γκριεζμάν και Εμπαπέ και ένα από τον Βλάσιτς ενδιάμεσα. Φυσικά, είχαν κοντραριστεί και στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018, με τους Γάλλους να επικρατούν με 4-2.

Βαριά εντός έδρας ήττα με 3-0 από την Αυστρία γνώρισε η Κροατία. Ίσως να μην αντικατοπτρίζει τη συνολική εικόνα του αγώνα, υπό την έννοια πως κι εκείνη είχε αρκετές καλές στιγμές. Είχε, όμως, και αρκετά κενά πίσω και το «πλήρωσε» ακριβά. Ο Μόντριτς τόνισε την ανάγκη για αντίδραση και μίλησε κι εκείνος για τον τεράστιο όγκο αγώνων που δίνουν οι παίκτες «χωρίς να μας ρωτήσει κανείς». Για την ιστορία, ήταν η πρώτη ήττα της Κροατίας μετά τις 28/6/21 και το 5-3 από την Ισπανία στην παράταση του Euro (για τους «16»).

Ήττα και για τη Γαλλία. Μαντέψτε: Εντός έδρας και εκείνη, με 2-1 από τη Δανία, αν και προηγήθηκε με τον Μπενζεμά (και μας πλήρωσε στο στοίχημα). Και ήταν και για εκείνη η πρώτη μετά την ήττα στα πέναλτι από την Ελβετία, πέρσι στο Euro, στην ίδια ημερομηνία με την ήττα της Κροατίας (28/6)! Φοβερό; Προηγουμένως είχε κάνει 7 σερί ήττες με τελευταία το 5-0 επί της Νοτίου Αφρικής.

Κροατία – Γαλλία (21:45): Δεν τις παίρνει για νέα απώλεια, πόσο μάλλον για νέα ήττα. Πάμε στοίχημα με το G/G στο 1.80. Σε καλή τιμή το βρίσκουμε και δεν πρόκειται να το αφήσουμε.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *