Προγνωστικά

Μπρούσκε – Μπαΐα: Πρέπει να το κυνηγήσει

on

Μπρούσκε – Μπαΐα (01:00): Κατάφερε και πήρε αποτέλεσμα εκτός έδρας από τη Σπορτ Ρεσίφε, αφού κράτησε το μηδέν και έφυγε με τον βαθμό (0-0) η Μπρούσκε. Παραμένει πάντως χαμηλά, στους 17 βαθμούς, στο συν τρία απο την επικίνδυνη ζώνη. Κακή επιθετική γραμμή, με μόλις δέκα γκολ έως τώρα σε 14 παιχνίδια πρωταθλήματος. Είναι χαρακτηριστικό πως απέναντι στη Ρεσίφε έκανε μόλις μία ευκαιρία, αλλά κατάφερε να μείνει για τρίτο σερί εκτός έδρας ματς αήττητη (δύο νίκες, μία ισοπαλία) και σε αυτά τα ματς δε δέχτηκε γκολ.

Τρίτη διαδοχική ήττα γνώρισε η Μπαΐα, που έχασε 0-1 από την Νοβοριζοντίνο. Είχαν προηγηθεί η ήττα από την Τσαπεκοένσε πάλι στο πρωτάθλημα και η ήττα από την Ατλέτικο Παραναένσε με 1-2 στο Κύπελλο. Και οι τρεις μέσα στην έδρα της, μέσα σε ένα δεκαήμερο που αποδείχτηκε εφιαλτικό για την Μπαΐα.

Μπρούσκε – Μπαΐα (01:00): Εξακολουθεί να βρίσκεται στην τρίτη θέση, αλλά είδε την απόσταση από τις πιο κάτω ομάδες να μειώνεται. Θυμίζουμε πως οι τέσσερις πρώτοι παίρνουν την άνοδο για την πρώτη κατηγορία της Βραζιλίας. Είναι ομάδα που σπάνια φέρνει ισοπαλίες, έχει μόλις μία σε 14 ματς με οχτώ νίκες και πέντε ήττες. Στο ματς με τη Νοβοριζοντίνο δέχτηκε το γκολ στο 89′, στο αμέσως επόμενο λεπτό σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε. Η ήττα έφερε και την απόλυση του προπονητή, Γκούτο Φερέιρα και στη θέση του ήρθε ο Έντερσον Μορέιρα, που έχει ξανά κάτσει στον πάγκο της.

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Δεν έχει περιθώρια για άλλη απώλεια η Μπαΐα, η οποία έχει δύο σερί ήττες στο πρωτάθλημα, συν μία στο Κύπελλο. Έχει σαν στόχο την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία και επιβάλλεται να επιστρέψει στις επιτυχίες. Σε καλή απόδοση η νίκη της μέσα στην σκληροτράχηλη, αλλά ποιοτικά κατώτερη Μπρούσκε. Πάμε στοίχημα με διπλό σε απόδοση 2.55.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *