Προγνωστικά

Λέστερ – Άστον Βίλα: Μπορεί να μην χάσει

on

Λέστερ – Άστον Βίλα (17:00): Έχασε μέσα από τα χέρια της το τρίποντο στην έδρα της Έβερτον, καθώς ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις για το τελικό 1-1. Μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και προηγήθηκε μόλις στο 5ο λεπτό. Έπειτα είχε ευκαιρίες και για δεύτερο, αλλά όσο περνούσε η ώρα κλεινόταν στα καρέ της και δεχόταν πίεση. Εν τέλει στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ήρθε η ισοφάριση. Δεύτερο σερί ματς που δέχεται γκολ στο τέλος, καθώς είχε ηττηθεί στην έδρα της Νιούκαστλ με γκολ στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων. Δεν κυνηγάει τίποτα απλά ένα καλό πλασάρισμα. Ακολουθεί το ματς με την Ρόμα για το Γιουρόπα Κόνφερενς και η λογική λέει ότι θα πάει σε ροτέισον, μιας και είναι ο μοναδικός στόχος που της έχει απομείνει και μπορεί να την οδηγήσει στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν.

Λέστερ – Άστον Βίλα (17:00): Κάτι δεν πάει καθόλου καλά στους «χωριάτες» και μετράνε τέσσερις σερί ήττες στο πρωτάθλημα. Στο πιο πρόσφατο ηττήθηκαν με 0-4 εντός έδρας από την Τότεναμ, δίχως να βγάλει ιδιαίτερη αντίδραση. Είχε ένα κενό δέκα ημερών για να δουλέψει τις αδυναμίες της ομάδας του ο Τζέραρντ και να παρουσιαστεί βελτιωμένη μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος. Δεν έχει οριστικοποιήσει την παραμονή της, αλλά είναι στο +11 από τα… κόκκινα και δύσκολα θα κινδυνέψει. Αρκεί βέβαια να παρουσιαστεί καλύτερη από εδώ και πέρα για να ξεμπερδεύει γρήγορα με τα όποια πιθανά σενάρια μπορεί να εμπλακεί. Σε 16 φετινά εκτός έδρας δεν έχει φέρει ισοπαλία.

Λέστερ – Άστον Βίλα (17:00): Η Λέστερ έχει το μυαλό της στην Ευρώπη και έχει ξεμείνει από ουσιαστικό κίνητρο. Η Βίλα δεν είναι καλά, αλλά αυτή η μικρή διακοπή για αυτή ίσως την βοήθησε να συνέλθει. Θέλει βαθμούς για να μην μπλέξει από το πουθενά με σενάρια παραμονής. Πάμε στοίχημα με το Χ2 & Over 1.5 σε απόδοση 1.91.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *