Προγνωστικά

Λέστερ – Ρόμα: Με τη στήριξη της έδρας

on

Λέστερ – Ρόμα (22:00): Σπουδαίος ημιτελικός στο Europa Conference League ανάμεσα σε δύο ομάδες που θέλουν να φτάσουν μέχρι τέλος και να κατακτήσουν το τρόπαιο. Με τη Λέστερ να δείχνει στο πρόσφατο παιχνίδι της με την Άστον Βίλα για την Premier League πως το μυαλό της βρίσκεται στην Ευρώπη. 0-0 στο “King Power” απέναντι στη Βίλα, που ήταν καλύτερη και είχε περισσότερες ευκαιρίες για να σκοράρει. Οι παίκτες του Ρότζερς, όπως και ο ίδιος ο προπονητής, έμοιαζαν να περιμένουν το παιχνίδι με τη Ρόμα. Και σίγουρα το βράδυ της Πέμπτης τους περιμένουμε διαφορετικούς.

Για να φτάσει στα ημιτελικά προκρίθηκε απέναντι σε Ράντερς, Ρεν και Αϊντχόφεν. Εδώ που έχει φτάσει θέλει όχι μόνο να βρεθεί στον τελικό, αλλά να κατακτήσει και το τρόπαιο, όπως έχουν δηλώσει και οι άνθρωποι της ομάδας. Ο Ρότζερς θα έχει και πάλι στη διάθεσή του τον Βάρντι. Ο Άγγλος επιθετικός επέστρεψε το Σάββατο απέναντι στην Άστον Βίλα και έπαιξε ως αλλαγή, τώρα αναμένεται να είναι στο αρχικό σχήμα. Εκτός παραμένει ο Εντιντί, σημαντική απουσία στη μεσαία γραμμή, αμφίβολος είναι ο Έβανς στην άμυνα.

Λέστερ – Ρόμα (22:00): Η Ρόμα προέρχεται από βαριά ήττα στο ντέρμπι με την Ίντερ. Εκτός έδρας ήττα 3-1, σε ένα ματς που έχανε 3-0 και πέτυχε το γκολ της στο 85′. Σταμάτησε έτσι ένα σερί 12 αήττητων αγώνων, με εφτά νίκες και πέντε ισοπαλίες. Δεν έχει πλέον ελπίδες για τετράδα, αφού είναι στο -8 με τέσσερα παιχνίδια να απομένουν. Θέλει ωστόσο νίκες για να εξασφαλίσει θέση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Στο Europa Conference League θέλει πρόκριση και κατάκτηση του τροπαίου. Δεν αντιμετωίζει ιδιαίτερα προβλήματα με απουσίες ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Πολύ ανοιχτό ζευγάρι, χωρίς να υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί για την πρόκριση. Αναμφισβήτητα πρόκειται για τα δύο μεγαλύτερα ονόματα που έχουν μείνει στη νεοσύστατη διοργάνωση της UEFA. Δεν μετράει το εκτός έδρας γκολ, όπως γνωρίζουμε καλά πλέον, δεν αποκλείω να δούμε ισοπαλία αφού δύσκολα θα δούμε ρίσκα. Στο “King Power” μπορούμε να εμπιστευτούμε τη Λέστερ, τουλάχιστον για να μη χάσει. Και με βάση αυτό θα πάμε σε επιλογή στο Bet Builder με τρία σημεία. Πάμε στοίχημα με 1Χ διπλή ευκαιρία, under 1,5 γκολ ημίχρονο και under 3,5 συνολικά σε απόδοση 2.11.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *