Προγνωστικά

Μονακό – Ολυμπιακός: Δεν θα είναι πάλι εύκολο

on

Μονακό – Ολυμπιακός (22:00): Έχοντας απολαύσει ένα εξαιρετικό 3/3 στις προβλέψεις μας στο τρίτο παιχνίδι, μπαίνουμε ξανά στην μάχη για στοίχημα στο ενδιαφέρον ζευγάρι των δύο ομάδων. Ο Ολυμπιακός προηγείται πλέον με 2-1 νίκες, απέχει μία από το να προκριθεί στο Final Four του Βελιγραδίου και θέλει να το κάνει από απόψε. Για να μην μπλέκει με την πίεση και το άγχος που έχει πάντα ο πέμπτος αγώνας, ακόμα και αν είναι στην έδρα σου. Η Μονακό όμως έδειξε και στο τρίτο παιχνίδι παρά την ήττα της, ότι είναι… σκληρό καρύδι.

Μονακό – Ολυμπιακός (22:00): Ανέτρεψε σε περίπου επτά αγωνιστικά λεπτά σε βάρος της διαφορά 15 πόντων και παρότι αυτή είναι πλέον με την πλάτη στον τοίχο, δεν θα παραδοθεί τόσο εύκολα. Δεν λέω ότι θα νικήσει, καθώς ο Ολυμπιακός είναι καλύτερη ομάδα, όμως δύσκολα θα ηττηθεί με μεγάλη διαφορά. Αν αποκλειστεί θα γίνει με ψηλά το κεφάλι. Κυρίως διότι δύσκολα ο Μάικ Τζέιμς θα είναι τόσο άστοχος και δευτερευόντως διότι οι πειραιώτες, σπατάλησαν πολλές δυνάμεις την Τετάρτη, έχοντας κλειστό rotation.

Η αθλητική Μονακό μπορεί να το εκμεταλλευτεί και να υπερασπιστεί ένα υπέρ της χάντικαπ. Παράλληλα, πιστεύω πως και οι δύο θα ξεπεράσουν με σχετική ευκολία τους 70-75 πόντους διότι έχουν διαβάσει καλά τις άμυνες και θα είναι θέμα λεπτομέρειας να καλυφθεί το εναλλακτικό όριο που προτείνω. Πάμε στοίχημα με «άσο» στους +6,5 πόντους, μαζί με over 148,5 που πληρώνει το αξιοπρεπές 1.87.

Από ειδικά στοιχήματα παικτών, με προκαλεί το 2.15 του να πετύχει ο Τάιλερ Ντόρσεϊ over 13,5 πόντους. Ο ομογενής γκαρντ ήταν ελαφρώς βελτιωμένος στο τρίτο παιχνίδι, όμως θεωρώ πως απόψε θα… ξεμπουκώσει επιθετικά και θα σκοράρει περισσότερο. Στην ίδια απόδοση, θα πάρω και το over 1,5 τρίποντα του εξαιρετικού Ντούειν Μπέικον, ο οποίος είναι σε φόρμα και πλην του Παπανικολάου δεν μπορεί να τον μαρκάρει κανείς τόσο αποτελεσματικά από τους «ερυθρόλευκους».

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *