Προγνωστικά

Λίβερπουλ – Γουλβς: Νικάει και ελπίζει

on

Λίβερπουλ – Γουλβς (18:00): Θέλει να πάρει και το πρωτάθλημα, αλλά δεν είναι στα δικά της πόδια. Παρ’ όλα αυτά, η Λίβερπουλ οφείλει να κάνει τη δουλειά της και από εκεί και πέρα να δει τι θα γίνει στο «Etihad». Στο στοίχημα, ο «άσος παραδίνεται πολύ χαμηλά. Εντάξει, φαβορί είναι η Λίβερπουλ, αλλά οι αποδόσεις είναι πολύ κάτω. Στον πρώτο γύρο, στο «Molineux», οι «κόκκινοι» τα… είδαν όλα, αλλά πήραν τη νίκη με 1-0 με γκολ του Οριγκί στο φινάλε.

Στους 89 βαθμούς η Λίβερπουλ με +66 συντελεστή τερμάτων, στους 90 η Σίτι με +72. Κοινώς, με δική της νίκη και απώλεια της Σίτι (εντός με την Βίλα του Τζέραρντ) παίρνει εκείνη το πρωτάθλημα. Για την ώρα, ο Κλοπ ξέρει ότι δεν τον… νοιάζει το άλλο ματς, μέχρι να κάνει εκείνος τη δουλειά του. Μία εκπληκτικά σταθερή και εξόχως αποτελεσματική Λίβερπουλ είναι αυτή με τον Γερμανό κόουτς. Είναι εντυπωσιακό το πόσο συνεπής είναι σε τόσο υψηλό επίπεδο. Βαριά φανέλα και ομαδάρα που ξέρει τι ζητάει στο γήπεδο.

Νίκησε 2-1 στην έδρα της Σαουθάμπτον και παραμένει χωρίς ήττα από τις 28/12 και το 1-0 από τη Λέστερ. Θα μπορούσαν τα πράγματα να ήταν στα δικά της πόδια αν δεν είχε κάνει την «γκέλα» εντός με την Τότεναμ. Με τα «αν», όμως, δουλειά δεν γίνεται. Και σε μερικές μέρες (28/5) έχει και τον τελικό του Champions League. Αμφίβολοι Σαλάχ, Φαν Ντάικ και Φαμπίνιο, ίσως να έρθουν από τον πάγκο.

Η Γουλβς δεν πηγαίνει για κάτι. Ίσως να ήταν διαφορετική η συζήτηση αν δεν είχε 2 βαθμούς (1-1 με Νόριτς, 2-2 με Τσέσι) στα τελευταία 6 ματς. Ίσως. Όπως και να ‘χει, πέρασε όλη την χρονιά με πρόβλημα στο σκοράρισμα. Έκανε μερικά εντυπωσιακά παιχνίδια, αλλά ν είχε δώσει λύση στο σκοράρισμα, θα ήταν τώρα πολύ καλύτερα τα πράγματα. Ενδιάμεσα των δύο ισοπαλιών που προαναφέραμε ήταν το βαρύ 5-1 εντός έδρας από τη Μάντσεστερ Σίτι με τα 4 γκολ του παικταρά Ντε Μπρούινε. Εκτός οι Σεμέδο, Σαΐς, Κίλμαν.

Λίβερπουλ – Γουλβς (18:00): Πιστεύω θα βάλει μεγάλη πίεση η Λίβερπουλ από την αρχή. Αν θα της βγει είναι άλλο θέμα. Ποντάρω στο ότι θα της βγει. Κοινώς, Πάμε στοίχημα με το Over 1,5 γκολ στο πρώτο ημίχρονο που το βρίσκουμε στο 2.08.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *