Προγνωστικά

Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι: Δεν έχει φρένα

on

Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι (18:30): Η Ευρώπη… φλέγεται με πολλά ντέρμπι αυτό το Σαββατοκύριακο. Δεσπόζει το Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα στη La Liga, έρχεται… δεύτερο σε δημοτικότητα το κλασικό ντέρμπι τα τελευταία χρόνια της Λίβερπουλ με τη Μάντσεστερ Σίτι. Των δύο ομάδων δηλαδή που διεκδικούν συστηματικά το πρωτάθλημα, με τα πράγματα πάντως να είναι διαφορετικά τη φετινή σεζόν. Κι αυτό γιατί η Λίβερπουλ είναι εκείνη που με την έως τώρα παρουσία της έχει βγάλει τον εαυτό της από την κουβέντα.

Στο -13 από τη Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται η Λίβερπουλ, που σε οχτώ αγώνες έχει μόλις δέκα βαθμούς. Και μόλις δύο νίκες έως τώρα στο πρωτάθλημα. Μια εικόνα που μοιάζει να μη διορθώνεται και παρά το εντυπωσιακό σκορ (7-1) απέναντι στη Ρέιντζερς στο Champions League, η φετινή Λίβερπουλ συνεχίζει να αντιμετωπίζει πολλά θέματα. Τρεις σερί αγώνες χωρίς νίκη έχει συμπληρώσει στο πρωτάθλημα. Ισοπαλίες με Έβερτον και Μπράιτον και ήττα την προηγούμενη αγωνιστική από την Άρσεναλ με 2-3 στο Λονδίνο σε ένα ματς με πολλή ένταση.

Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι (18:30): Ο ίδιος ο Κλοπ παραδέχτηκε με δηλώσεις του πως κανείς δεν μπορεί αυτή τη στιγμή να ακολουθήσει τη Σίτι, αναφερόμενος στη δυνατότητα να παίρνει όποιον επιθυμεί στις μεταγραφές. Μέχρι τώρα, ωστόσο, η Λίβερπουλ δεν μπορεί να ακολουθήσει λόγω των δικών της προβλήμάτων και αποτελεσμάτων. Αποδεικνύεται και από την εικόνα της Άρσεναλ, αλλά και της Τότεναμ. Η Σίτι ήρθε ισόπαλη εκτός έδρας με την Κοπεγχάγη μεσοβδόμαδα, εξασφαλίζοντας ωστόσο την πρόκριση. Στην Premier League έχει τρεις σερί νίκες, με Γουλβς, Γιουνάτεντ και Σαουθάμπτον έχοντας πετύχει 13 γκολ.

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Η Σίτι είναι σε καταπληκτική κατάσταση και σαφώς σε καλύτερη αυτή τη στιγμή από τη Λίβερπουλ. Βγάζει… φωτιές στην επίθεση, ο Χάαλαντ έχει πετύχει ήδη 15 γκολ στην Premier League και μοιάζει ασταμάτητος. Σε τέτοια ντέρμπι βέβαια πολλές φορές παίζει και το κίνητρο ρόλο, αλλά τούτη την ώρα η αλήθεια είναι πως η Λίβερπουλ δεν μοιάζει ικανή να σταματήσει τη… μηχανή του Πεπ. Πάμε στοίχημα με 2 & Over 2,5 γκολ σε απόδοση 2.43.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *