Προγνωστικά

Λίβερπουλ – Ρεάλ Μαδρίτης: Τιτανομαχία στο Παρίσι

on

Λίβερπουλ – Ρεάλ Μαδρίτης (22:00): Η ώρα του σπουδαίου τελικού έφτασε. Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης κοντράρονται στο “Stade de France” του Παρισιού, χωρητικότητας 81.000 θεατών για την κορυφή της Ευρώπης. Σε έναν τελικό… ονείρων, βάσει των ονομάτων των δύο ομάδων. Από τη μία η Λίβερπουλ των έξι κατακτήσεων και από την άλλη η Ρεάλ που είναι πρώτη σε τρόπαια με 13, περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα. Δικαιώνοντας το παρατσούκλι της “βασίλισσας” της Ευρώπης.

Σε μια συγκλονιστική τελευταία αγωνιστική στην Premier League η Λίβερπουλ διεκδίκησε το πρωτάθλημα την περασμένη Κυριακή αλλά τελικά είδε τη Σίτι να ανατρέπει το εις βάρος της 2-0 από την Άστον Βίλα και να κατακτά εκείνη τον τίτλο. Έχει κατακτήσει ήδη το EFL Cup και το FA Cup στην Αγγλία και πηγαίνει στο Παρίσι για να κάνει το τρεμπλ. Δέκατος τελικός στην ιστορία της Λίβερπουλ, έχει 6/9 έως τώρα. Στην πορεία της μέχρι εδώ είχε μόνο νίκες στον όμιλό της με Ατλέτικο, Πόρτο και Μίλαν. Στα νοκ άουτ άφησε εκτός διαδοχικά τις Ίντερ, Μπενφίκα και Βιγιαρεάλ.

Λίβερπουλ – Ρεάλ Μαδρίτης (22:00): Σαφώς δυσκολότερος ήταν ο δρόμος για τη Ρεάλ Μαδρίτης τουλάχιστον σε ότι αφορά τα νοκ άουτ παιχνίδια. Βρέθηκε και τις τρεις φορές με την πλάτη στον τοίχο. Με την Παρί έχασε 1-0 εκτός και έχανε 0-1 στη Μαδρίτη, πριν το γυρίσει στο τελικό 3-1. Με την Τσέλσι στα προημιτελικά βρέθηκε να χάνει 0-3 στο Μπερναμπέου, πριν σκοράρει για την παράταση και εκεί με το τελικό 2-3 να πάρει την πρόκριση. Και με τη Σίτι στα ημιτελικά έγραψε ένα… έπος. Ήταν εκτός τελικού μέχρι τις καθυστερήσεις, πέτυχε δύο γκολ, πήγε στην παράταση και πήρε την πρόκριση.

Η εκτίμηση για τα Λίβερπουλ – Ρεάλ Μαδρίτης Προγνωστικά: Η Ρεάλ Μαδρίτης θριάμβευσε με 3-1 στον προηγούμενο τελικό των δύο ομάδων, τη σεζόν 2017-18. Με το τελικό 3-1, σε μια βραδιά εφιάλτη για τον τότε τερματοφύλακα της Λίβερπουλ, τον Κάριους και με το καταπληκτικό ανάποδο ψαλίδι του Μπέιλ να γράφει ιστορία. Στις αποδόσεις champions league η Λίβερπουλ είναι αυτή που δίνεται ως φαβορί Τσάμπιονς Λιγκ, κυρίως για την κατάκτηση του τροπαίου, αφού τη συναντάμε στο 1.51, με τη Ρέαλ στο 2.55.

Φαβορί και για τη νίκη στο 90λεπτο, αλλά σε μεγαλύτερη απόδοση η Λίβερπουλ, στο 2.08. Πλήρεις και οι δύο ομάδες, δεν μπορώ να πάω σε σημείο σε έναν τελικό Champions League. Είναι επιθετικές ομάδες και οι δύο, με σπουδαίες προσωπικότητες στην επίθεση, θα πάμε στα γκολ. Πάμε στοίχημα με Goal/Goal & Over 2,5 στα Λίβερπουλ – Ρεάλ Μαδρίτης Προγνωστικά σε απόδοση 1.98.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *