Προγνωστικά

Περιστέρι – Ολυμπιακός: Θα το κάνει πιο εύκολο

on

Περιστέρι – Ολυμπιακός (19:30): Αναμενόμενα «άδειος» ψυχολογικά και σωματικά από το Final Four, ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε περισσότερο απ’ ότι περιμέναμε στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με το Περιστέρι, Νίκησε 79-67 στο ΣΕΦ και έκανε το 1-0 χωρίς να παίξει παρά 5-6 λεπτά καλό μπάσκετ και σήμερα θα διεκδικήσει την πρόκριση στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου». Η λογική λέει πως θα παρουσιαστεί πιο έτοιμος και συγκεντρωμένος και αυτό θα παίξει ρόλο στο στοίχημα. που θα επιλέξω.

Περιστέρι – Ολυμπιακός (19:30): Οι γηπεδούχοι έπαιξαν εξαιρετικά την Τετάρτη, όμως δεν έχουν τις λύσεις και την εμπειρία να επαναλάβουν κάτι τέτοιο μέσα σε 48 ώρες, παρότι παίζουν μπροστά στο κοινό τους. Μόνο αν βρουν ξανά τόσο καλά ποσοστά ευστοχίας στα τρίποντα και περάσουν λίγο περισσότερο την μπάλα στην ρακέτα θα μπορέσουν να είναι ανταγωνιστικοί. Αντιμετωπίζουν μία ομάδα που φέτος δεν έχει ηττηθεί εκτός έδρας στο πρωτάθλημα και που θα θέλει να τελειώσει πιο εύκολα την δουλειά για να συγκεντρωθεί στα παιχνίδια των ημιτελικών με τον Προμηθέα.

Το χάντικαπ άνοιξε σχετικά χαμηλά για τη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων μετά την εικόνα του πρώτου αγώνα και θα το… εκμεταλλευτώ. Θα το μειώσω ελάχιστα για να ψάξω νίκη των «ερυθρόλευκων» έστω και με την ίδια διαφορά που κέρδισαν στο πρώτο ματς και θα τη συνδυάσω με το σύνολο των πόντων. Παρότι οι φιλοξενούμενοι ήταν σε κακή μέρα, πέτυχαν 79 πόντους.

Αυτό σημαίνει πως στην λογική πως σήμερα θα είναι πιο προσεκτικοί, είναι στο χέρι τους να φτάσουν αλλά και να ξεπεράσουν αυτή την επίδοση. Στην κατάσταση που είναι το Περιστέρι, που δεν έχει και την παραμικρή πίεση, θεωρώ πως οι 65-68 πόντοι είναι μέσα στις δυνατότητές του για να καλυφθεί το εναλλακτικό όριο που προτείνω. Πάμε στοίχημα με «διπλό» στους –11,5 πόντους, μαζί με over 147,5 στο σύνολο του σκορ, που πληρώνει 1.91.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *