Προγνωστικά

Λεβερκούζεν – Λειψία: Ξεχωρίζει

on

Προγνωστικά στοιχήματος για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Λεβερκούζεν – Λειψία, για το πρωτάθλημα της Bundesliga.

Λεβερκούζεν – Λειψία (16:30): Νέα σεζόν, το ίδιο υψηλές βλέψεις για τη Λεβερκούζεν. Άλλη μία χρονιά που πουλάει έναν από τους καλύτερους παίκτες της, φέτος ήταν ο Ντιαμπί με 55 εκατ. ευρώ στην Άστον Βίλα, αλλά είναι μία ομάδα με τέτοιο σκάουτινγκ και τέτοια ακαδημία, που δεν λογαριάζει τίποτα. 3-4 οι σημαντικές αποχωρήσεις, πήρε Μπονιφάς για την κορυφή, Χόφμαν για εξτρέμ, τον Τσάκα (Άρσεναλ) στα χαφ και τους Γκριμάλντο και Αρτούρ για τα δύο άκρα της άμυνας. Έχει μεγάλη ποιότητα μπροστά με παίκτες με σούπερ ταλέντο, όπως ο Βιρτζ, ο Αντλί, ο Χλόζεκ, συν τους προαναφερθέντες που πήρε. Παραμένει τραυματίας ο Σικ, όπως και σε μεγάλο μέρος της περσινής χρονιάς, μόνο που φέτος η Λεβερκούζεν έχει και τον Μπονιφάς και τον Αζμούν. Συνεχίζει στον πάγκο ο Τσάμπι Αλόνσο παρά τις «αγγλικές» σειρήνες. Πέρα από τον Τσέχο επιθετικό, λείπει από την πρεμιέρα και ο εξτρέμ Αντλί, ο στόπερ Χιντσάπιε και ο φορ Αζμούν.

Μία από τα ίδια και για τη Λειψία, κυρίως όσον αφορά ότι δεν θα… σκάσει κιόλας όσοι και να φύγουν, έχει τρομερό δίκτυο σκάουτινγκ και βρίσκει λαβράκια διαρκώς. Πούλησε τον Ενκουνκού; Πήρε Οπεντά και Σέσκο. Πούλησε Γκβάρντιολ; Πήρε τον Λουκεμπά. Πούλησε Σομποσλάι; Πήρε και Τσάβι Σίμονς και Μπάουμγκαρτνερ. Αν σε αυτούς βάλεις και το ήδη σούπερ ρόστερ, γεμάτο ποιότητα και ταλέντο, που έχει ήδη, τότε καταλαβαίνεις ότι πάει και φέτος για κάτι δυνατό. Πέρσι, με δυνατό φινάλε έσωσε την χρονιά, βγήκε Champions League και πήρε και το Κύπελλο και έτσι το ίδιο υψηλοί είναι και φέτος οι στόχοι της. Στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της, ήταν εντυπωσιακή και με τον Ντάνι Όλμο να κάνει «όργια», ισοπέδωσε με 3-0 την Μπάγερν Μονάχου και κατέκτησε το Σούπερ Καπ Γερμανίας, με τον Ισπανό μεσοεπιθετικό να κάνει χατ τρικ. Ιδανική εκκίνηση. Δίνονται εκτός ο πορτιέρο Γκουλάσι και ο κεντρικός μέσος Χαϊνταρά.

Λεβερκούζεν – Λειψία (16:30): Αρχή είναι, αλλά είναι δυνατές και ποιοτικές ομάδες και οι δύο. Πάμε με τα γκολ. Goal/Goal & Over 2,5, στο 1.85.

About Stratos Konstantinou

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *