Προγνωστικά

Τότεναμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ας μπουν νωρίς

on

Προγνωστικά στοιχήματος για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Τότεναμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για το πρωτάθλημα της Premier League.

Τότεναμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (19:30): Έμεινε στο 2-2 με την Μπρέντφορντ, εκτός έδρας, η Τότεναμ, στην πρεμιέρα της. Στο πρώτο της ματς χωρίς τον Χάρι Κέιν. Και ο αντικαταστάτης του, δεν… ακούμπησε. Για τον Ριτσάρλισον ο λόγος. Άνοιξε το σκορ στο 11’ με τον Ρομέρο, ισοφάρισε στο 45+4’ με τον Έμερσον και παρά το γεγονός ότι ήλεγξε την κατοχή, απειλήθηκε αρκετά. Και τα δύο γκολ ήρθαν από δημιουργία του Μάντισον. Το πρώτο ντέρμπι έρχεται νωρίς, αλλά θα πρέπει να συνηθίσει να ζει χωρίς τον Άγγλο επιθετικό, εκτός και προκύψει κάποιος αντικαταστάτης μεγάλης κλάσης. Ξεπέρασε τον τραυματισμό ο Ρομέρο και είναι στη διάθεση του Ποστέκογλου. Παραμένουν εκτός και για το Τότεναμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Στοίχημα ο Μπεντακούρ (κεντρικός μέσος), ο Φόρστερ (τερματοφύλακας), ο Γκιλ (εξτρέμ), ο Σεσενιόν (αριστερό μπακ-χαφ) και ο Γουάιτμαν (τερματοφύλακας).

Το τέρμα του Βαράν στο 76’, από το γύρισμα του Γουάν-Μπισάκα, ήταν αρκετό να χαρίσει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τη νίκη (1-0) επί της Γουλβς στην πρεμιέρα της στο φετινό πρωτάθλημα. Όμως, προβλημάτισε με την εικόνα της και απειλήθηκε σοβαρά με «γκέλα», ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Είναι χαρακτηριστικό ότι δέχτηκε τόσες φάσεις στο γήπεδό της μετά από πάρα πολλά χρόνια, κοντά 20ετία! Κοινώς, τη λες και τυχερή που κράτησε εν τέλει τη νίκη. Ο Έβανς υπέγραψε για λίγους μήνες και τώρα γίνεται κουβέντα να μείνει στη Γιουνάιτεντ έστω και για έναν χρόνο, κάτι που έχει σηκώσει μεγάλη κουβέντα. Την ίδια ώρα, χάλασε η μετακίνηση του Μαγκουάιρ στη Γουέστ Χαμ. Παραμένει εκτός ο Ντιαλό (μεσοεπιθετικός), όπως και ο νεοαποκτηθείς επιθετικός, Χόιλουντ.

Τότεναμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (19:30): Πολλά τα κενά που εμφάνισαν και οι δύο ομάδες στις πρεμιέρες τους στο πρωτάθλημα. Πολύ χαμηλά τα γκολ δίνονται εδώ, θα πάω σε αυτά, αλλά με μεγαλύτερο ρίσκο. Over 1,5 ημίχρονο, στο 2.34.

About Stratos Konstantinou

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *