Προγνωστικά

Λευκορωσία – Καζακστάν: Με ποντάρισμα στο 1.95

on

Λευκορωσία – Καζακστάν (21:45): Μοιρασμένες αποδόσεις βρίσκουμε εδώ στο στοίχημα. Αναμέτρηση για τον 3ο όμιλο στην 3η κατηγορία και η Λευκορωσία είναι εκείνη που κινδυνεύει άμεσα. Το Καζακστάν έχει 6 βαθμούς, η Σλοβακία 3, η Λευκορωσία και το Αζερμπαϊτζάν από 1. Θυμίζουμε, ο πρώτος ανεβαίνει στη 2η κατηγορία, ο τέταρτος πέφτει στην 4η. Έπαιξαν και το 2020 στο Nations League, τότε η Λευκορωσία κέρδισε και τους δύο αγώνες, 2-0 εντός, 2-1 εκτός. Συνολικά, πάντως, σε 5 αγώνες, η Λευκορωσία έχει 4-1-0 απέναντι στο Καζακστάν!

Στο 0-0 με το Αζερμπαϊτζάν έμεινε η Λευκορωσία εντός, σε ένα παιχνίδι που έγερνε ελαφρώς υπέρ της φιλοξενούμενης ομάδας που είχε και ακυρωθέν γκολ. Και προς το τέλος έμεινε και με 10 παίκτες. Επίσης, στην πρεμιέρα της, το πάλεψε απέναντι στην Σλοβακία, αλλά εν τέλει ηττήθηκε με 1-0. Προφανώς και έχει ελπίδες να αποφύγει την τελευταία θέση, αλλά θα χρειαστεί άμεσα μία νίκη. Επόμενο ματς είναι εκτός με το Αζερμπαϊτζάν (13/6).

Τη μεγάλη έκπληξη αποτελεί ως τώρα το Καζακστάν με τις 2 νίκες του. Στην πρεμιέρα νίκησε 2-0 το Αζερμπαϊτζάν, χωρίς να είναι καλύτερο. Ήταν πολύ αποτελεσματικό, όμως, και πήρε τη νίκη με δύο γκολ του Αϊμπέτοφ (50’, 57’). Τυχερό ήταν και με την Σλοβακία όπου έκανε «διπλό» με 1-0! Σκόραρε στο 26’ με τον Νταραμπάγεφ, δέχτηκε μεγάλη πίεση και άντεξε. Η Σλοβακία είχε και ακυρωθέν γκολ, για την ιστορία.

Λευκορωσία – Καζακστάν (21:45): Δεν περιμένω να ανοίξει πολύ το παιχνίδι. Εντάξει, στο ποδόσφαιρο έχουμε δει σχεδόν τα πάντα, τίποτα δεν μπορεί, πια, να μας εκπλήξει. Ε, αν είναι να ανοίξει, ας μας πληρώσει κόλας, δεν παίζουμε… κόντρα. Πάμε στοίχημα με το «Χ» Ημίχρονο στο 1.95.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *